Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre cei mai bogați baroni politici din România DIVORȚEAZĂ

Aristotel Cancescu

După recentele probleme cu procurorii DNA care au obţinut arestarea lui şi l-au trimis în judecată pentru fapte de corupţie, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov se mai confruntă cu o problemă spinoasă. Aristotel Căncescu s-a trezit dat în judecată chiar de către soţia lui, care îi cere divorţul, anunță Cancan.ro.

Decizia pare să fi fost luată numai de Magdalena Cristina Căncescu, care nu a apelat la o înţelegere cu soţul ei în vârstă de 65 de ani, adică nu a demarat procedurile notariale sau administrative, preferând să-l acţioneze în instanţă. Aceasta înseamnă că „e cu supărare” din partea partenerei de viaţă a politicianului, care nu ar fi dispus să îi acorde divorţul amiabil.

Fostul judecător CCR Toni Greblă, în fața magistraților ÎCCJ

Acţiunea a fost depusă de Magdalena Căncescu la sfârşitul lunii ianuarie 2017 şi din această cauză magistraţii Judecătoriei Braşov nu au avut posibilitatea să fixeze încă primul termen de judecată. Deocamdată nu este vorba de un partaj, dar acesta se poate discuta oricând, pe cale separată în instanţa de judecată. Ce-i drept, soţii Căncescu au ce să-şi împartă, pentru că averea strânsă de politician este fabuloasă! Numai în conturi are Aristotel Căncescu aproape 4,5 milioane de dolari şi 605.000 de euro, arată declaraţia sa de avere! Căncescu mai deţine un teren de 2500 de metri pătraţi în Braşov, dar şi două case. El este şi acţionar, printr-o firmă la un trust de presă local.

Potrivit unor zvonuri, sentința de divorț ar face imposibilă executarea averii lui Aristotel Căncescu în încercarea de a recupera prejudiciul stabilit de procurorii DNA.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.