Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre cei mai cunoscuți liberali: 'Klaus Iohannis a fost protejat de justiţie'

iohannis dna

Președintele Klaus Iohannis a tot mai des contestat din PNL. În ultimul an, mai mulți lideri ai partidului au lansat tot felul de acuzații la adresa fostului lor președinte, însă toate erau de natură politică. Acum, unul dintre cei mai cunoscuți liberali spune că Iohannis a fost protejat de justiție. Aristotel Căncescu, fost preşedinte CJ Braşov, e de părere că președintele a beneficiat de anumite favoruri de la magistrați.

Căncescu îi aduce aminte că a contribuit decisiv la ascensiunea sa și îi cere lui Iohannis să îl ajute.

Citește și: Kim Kardashian de Rusia a fost umilită de hackeri: Ce au publicat aceștia / FOTO + VIDEO

”Toţi martorii şi avocaţii care merg la DNA Braşov sunt ameninţaţi. De aceea am cerut să fie mutate toate procesele. Figurase şi luare de mită la mine, dar au fost foarte multe. Dacă trecea acea ordonanţă, multe din acuzaţii nu mai erau. Lucrăm drumuri în Braşov cu 230.000 de euro km. Lucrăm cu 33% mai ieftin. Nu e niciun prejudiciu, dar suntem târâţi în procese care nu se mai termină.

Am fost supuşi în perioada lui Băsescu şi Boc la mari presiuni. De aceea, am văzut ca singură şansă să-l sprijinim pe Klaus Iohannis. Speram la sprijin din partea lui Iohannis pentru că prin aceleaşi chestiuni a trecut şi el. El a returnat banii şi nu a avut probleme, deşi fapta e faptă. A fost protejat de justiţie, categoric, da. La DNA Braşov sunt abuzuri foarte mari, de aceea solicitam sprijin. Nu vreau neapărat să mă apere, dar totul e blocat în Braşov.

Citește și: Tudor Gheorghe, alături de doi foști miniștri: Nu am făcut compromisuri pentru nunți

Am avut un rol important în susţinerea lui Klaus Iohannis în fruntea partidului. Foarte mulţi colegi ai mei au probleme pentru că l-au susţinut pe Klaus Iohannis.

Sunt foarte multe abuzuri. Vreau să fac plângere penală pentru represiune nedreaptă, dar cred că nu voi avea mari sorţi de izbândă. Magistraţii se acoperă unii pe ceilalţi, nu e ca la politicieni.

Am cerut recuzarea procurorului de caz, dar s-a respins. E teamă de DNA la Braşov pentru că sunt foarte agresivi.

O să mă duc cu lucruri concrete la domnul preşedinte, dacă va avea amabilitatea să mă primească.”, a declarat Căncescu, la Antena 3, joi seara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.