Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre foștii baroni penali ai PNL pregătește o mutare de amploare

sah

Unul dintre foștii baroni penali ai PNL pregătește o mutare de amploare! Mai precis, o revenire în forță în politică. Mircea Moloț, fostul preşedinte al CJ Hunedoara munceşte din greu la o nouă construcţie politică.

Citește și: Falanga lui Tăriceanu a primit ordin de atac/ surse

Este vorba despre partidul condus de preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, Partidul Liberal Reformator (PLR), unde Mircea Moloţ încearcă să-și planteze apropiaţii, rude şi prieteni de nădejde.

Zvonurile care circulă la bursa politică a judeţului Hunedoara spun că, în acest sfârşit de săptămână, Moloț s-ar fi lăudat că e la un pas de a zdrobi definitiv orice tentativă de eliminare a sa din politica hunedoreană la vârf.

Primul pas a fost impunerea lui Bogdan Țîmpău ca succesor al său la conducerea vechiului PNL. A doua mutare “de maestru” este confiscarea PLR-ului prin oamenii săi de încredere.

Printre numele vehiculate pentru a prelua frâiele noului partid în judeţul Hunedoara se află şi cel al lui Marian Muntean, consilier local PNL la Deva şi rudă cu fostul preşedinte al CJ Hunedoara. Moloţ va încerca să ajungă din nou la comanda judeţului controlând atât PNL, prin deputatul Bogdan Ţîmpău, cât şi PLR, scrie hunedoaralibera.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.