Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE: Udrea îl denunță pe Boc în fața judecătorilor (presă) / Reacția Elenei Udrea

breaking news

UPDATE 14.03:  Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a reacționat la informația cum că l-ar fi denunțat pe fostul premier, Emil Boc, precizând pe pagina de Facebook, că „nu l-a acuzat de nimic, cu atât mai puțin nu l-a denunțat”:

Deci, tocmai am terminat declaratia in dosarul pe care il am la ICCJ, supranumit Gala Bute. Astazi am vorbit despre promovarea brandului turistic al Romaniei in cadrul acestei Galei. Revin cu amanunte. 
Deocamdata vreau doar sa precizez ca nu am avut ce sa spun de domnul Boc, deci nu l-am acuzat de nimic, cu atat mai putin nu "l-am denuntat", asa cum pare ca au inteles unii jurnalisti
”, a fost mesajul Elenei Udrea.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

13.16 Elena Udrea îl denunță pe fostul premier, Emil Boc, în fața judecătorilor, transmite România Tv.

Elena Udrea s-a prezentat vineri dimineață la Curtea Supremă. Fostul ministru al Turismului este audiată în dosarul Gala Bute.

Avocații Elenei Udrea au cerut ca Emil Boc, Cătălin Predoiu, dar și Dorin Cocoș să fie audiați cu privire la tot ce s-a întâmplat cu privire la organizarea Galei Bute.

De asemenea, aceștia au cerut judecătorilor să oblige DNA să facă precizări în legătură cu implicarea și statul lui Cătălin Predoiu și lui Gheorghe Ialomițeanu în dosarul disjuns din Gala Bute.

*

Udrea a fost trimisă în judecată și a vorbit în nenumărate rânduri despre acuzațiile de corupție ce i-au fost aduse. Din momentul în care a început acest scandal de corupție, Udrea a respins categoric fiecare acuzație ce i-a fost adusă de procurorii DNA.

În dosar au mai fost deferiți justiției și fostul ministru al Economiei Ion Ariton, fostul președinte al Federației Române de Box — Rudel Obreja, Tudor Breazu — administratorul terenurilor de la Nana deținute de Elena Udrea, Ștefan Lungu — fost consilier al Elenei Udrea, Gheorghe Nastasia — fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, Ana Maria Topoliceanu — fost director al Companiei Naționale de Investiții, Dragoș Marius Botoroagă — administratorul unei firme.

Potrivit DNA, Udrea ar fi coordonat un sistem prin care persoanele cele mai apropiate ei, și anume Lungu, Topoliceanu, Nastasia și Breazu, au primit, cu știința sa, sume de bani de la reprezentanții unor societăți comerciale pentru a le garanta plata la timp a lucrărilor finanțate de ministerul pe care îl conducea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.