Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urmează execuțiile - ‘cine nu a interiorizat’ DISPARE

criza politic

Unii nu au interiorizat încă, dar sper că o vor face. Cine NU interiorizează dispare!”, a spus pe sfârșit de an într-un cerc restrâns un important personaj.

Vezi și: Ministrul Justitiei arunca BOMBA. Condamnatii loviti din plin unde ii doare mai tare

Ideea e foarte simplă - Se cere înnoirea din temelii și cine nu pricepe de bună voie să se retragă, ”e săltat” la propriu. Cine scapă de parchete (DNA, DIICOT, PÎCCJ) și/sau de ANI va trebui să dea piept cu criteriile de integritate din cele două mari partide.

Foarte greu să scapi din atâtea plase întinse și gata să te inhațe! Aproape imposibil… mai ales că ultima plasă e una atât de subiectivă deoarece ține foarte mult de imagine astfel încât plecatul onorabil e singura cale OK de a scapa.

REZULTAT: - nu prea s-a înțeles! În majoritata cazurilor cei vizați de EXIT-ul forțat au așteptat până au venit mascații și i-au luat cu dubele. 2015 a fost pe bază de dubă și percheziții. 2016 va fi în și mai mare măsură bazat pe același procedeu sigur, la care însă se adaugă și mecanismul mai greoi al instanțelor.

2016 va fi anul marilor condamnări. Parchetele, în special DNA, au transmis în 2015 zeci și sute de dosare spre instanțele competente. Pușcăriile vor începe să fie populate masiv însă din acest an. Până atunci… aglomerație mare la beciul domnesc.

Cel puțin în prima parte a anului va fi un adevărat iureș și cei care ”nu au interiorizat încă…” vor fi luați la bucată. Asta dacă nu cumva înainte se vor fi măsurat singuri în baza criteriilor de integritate și își vor fi dat seama că locul lor e în afara jocului zilei.

Așadar… pop-cornul va fi la mare căutare în 2016. Enjoy.

Vezi și: Ponta, 'mazilit' la Piatra Neamț?

Vezi și: Cum e implicat Ponta în Dosarul Govor/ REFERATUL procurorilor

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.