Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ursul modern se plimbă în pufoiacă roșie

Bodea chestor
Trezirea, popor! SRI nu veghează pentru tine! Ci pentru potențarea Santa Klausului de Sibiu!
După ce nu le-au ieșit șmecheriile pe 11 decembrie, păpușarii sasului stasist au realizat că trebuie măsuri radicale,. Altfel le scapă Dragnea printre degete și le ajunge stăpân peste Sistem. Așa că i-au schimbat softul robotului prezidențial și l-au trecut pe turbo.
Cum vă imaginați că USR sau orice alte ”ONG-uri” sunt capabile să mobilizeze atâtea mii de oameni de capul lor, doar din București? PNL se chinuia în campanie să adune câteva mii. Din toată țara și pe bani. D`apoi zăpăcitul de Nicușor, care era ocupat să își facă marketing electoral cu bebelușul în brațe și se hlizea ca proasta-n târg la cine voia să îl pozeze?
content-image
Doar SRI are capacitatea să scoată în stradă zeci de mii de oameni în orașul ăsta. Se aude că Securitatea ar fi avut vreo 10.000 de agenți doar în Capitală. Unde credeți că au dispărut, doar știe toată lumea că din Servicii pleci doar mort? Adăugați și familiile lor. Plus miile de tineri radicali ce lucrează prin blocurile turn și care cred orbește tot ce le spune propaganda heirupistă, că de politică nu au nici habar, nici răbdare.
”Sistemul” și-a scos ”acoperiții” și ”adormiții” la Colectiv, i-a scos și acum. Și, că tot vorbim de foc în curtea Cotroceniului, prea mare coincidența de ”incendii”. Cum naiba reușesc cluburile astea să ardă fix când trebuie să pice vreun guvern care nu e al lui Iohannis? A naibii, securiștii noștri, nu ar da foc la o biserică, evlavioșii! Le-o fi frică de Dumnezeu și or gândi că în cluburi sunt ai lui Satana?

content-image

Descălecarea clovnului de la Cotroceni în piață este markerul cu care a fost scris pe miting: FĂCĂTURĂ! Pufoaica roșie a fost cireașa de pe tortul de lansare a campaniei electorale prezidențiale. În timp ce discursul învățat pe de rost a fost frișca de mascare a incendiului ”amplificator” de la Bamboo. Toată gălăgia de peste săptămână a avut ca scop acest moment: plimbarea ursului prin fața poporului excitat cu spaime justițiare și înfierbântat cu focuri total ”întâmplătoare”.
AVE IMPERATOR! PANICATII TE SALUTA!

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.