Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USL trăieşte! O dovedeşte un document semnat de liderii PNL, PSD şi PC în februarie

Logo_USL_oficial

La un an de la ruperea USL, liderii PNL, PSD şi PC dintr-un judeţ au semnat un document în numele defunctei alianţe. S-a întâmplat pe 18 februarie 2015, în Gorj, pentru excluderea unor consilieri locali din oraşul Turceni.

Copreşedintele PNL Gorj Dian Popescu certifică sub semnătură şi ştampilă că USL trăieşte. Acesta a cerut, alături de liderii judeţeni ai PSD şi PC, înlocuirea a doi consilieri locali liberali cu un consilier PSD şi unul de la PNL. Gestul acestuia vine după un altul, la fel de controversat. Ion Iordache, omul de afaceri care în plină campanie electorală a spus la Radio Infinit că pentru Gorj ar fi bine ca Victor Ponta să fie preşedinte, a fost promovat după alegeri ca preşedinte al PNL Turceni, prin înlăturarea de la şefia filialei a primarului liberal Dumitru Gâlceavă.

Vezi şi: CONFLICT deschis între liderii PNL și PDL în Gorj

Ion Iordache, liderul PNL Turceni, susţine că e nevoie de înţelegerea cu PSD şi PC pentru că foştii democrat-liberali refuză să colaboreze cu vechii liberali în consiliul local şi sunt de partea primarului. Argumentul este unul cel puţin ciudat, având în vedere că primarul este el însuşi membru PNL.

Potrivit pandurul.ro, Dian Popescu, liderul vechiului PNL, spune că cei doi consilieri sunt consideraţi excluşi până-şi rezolvă litigiile. Cât despre adresa USL, senatorul spune că este perfect legală, pentru că aceştia au fost aleşi pe lista USL. Ba mai mult, alianţa ar fi încă înregistrată la tribunal.

Primarul din Turceni, Dumitru Gîlceavă, spune că nu poate pune pe ordinea de zi proiectul de numire a lui Bărăgan şi a lui Trăistaru, desemnaţi de USL, pentru că ceilalţi doi consilieri au contestat excluderea.

Vezi şi: PNL ar trebui sa excluda din partid alti TREI parlamentari dupa modelul Chiuariu

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.