Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR, ofertă pentru Dragnea: Să fie coiniţiatorul unei legi prin care se taie pensii

facebook.com/Nicusor.Dan
Nicusor Dan

USR a elaborat proiectul de lege pentru abrogarea pensiilor speciale pentru parlamentari şi îl invită pe preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, să semneze această iniţiativă, a declarat miercuri deputatul Cristian Seidler.

Vezi şi: Grindeanu a numit un anti-pesedist convins într-o funcție cheie: Cum 'înjura' PSD în martie/ FOTO

"Am elaborat proiectul legii de abrogare a ceea ce se numeşte în spaţiul public ca fiind pensiile speciale ale parlamentarilor. Proiectul de lege este semnat de către toţi deputaţii şi senatorii USR şi avem o invitaţie publică de făcut, mai avem o semnătură de cules, este vorba de semnătura domnului Nicolae Liviu Dragnea pe care îl invităm alături de noi să fie coiniţiator al acestui proiect de lege dintr-un motiv foarte simplu: dânsul în legislatura anterioară şi-a dat demisia din funcţia de deputat cu câteva zile de finalizarea mandatului tocmai pentru a nu se încadra în prevederile acestei legi şi a nu fi un beneficiar al acestor indemnizaţii pentru limită de vârstă în viitor. Aşadar, ni s-ar părea doar corect şi, de aceea, nu vom depune proiectul de lege până nu-l semnează şi domnul Dragnea, respectiv îi vom acorda un termen de o săptămână-două cât îi poate lua să citească proiectul nostru de lege şi să-l cosemneze alături de noi", a spus Seidler, într-o conferinţă de presă. 

El a precizat că proiectul vizează doar pensiile speciale pentru parlamentari şi va fi depus chiar dacă Liviu Dragnea va refuza să-l semneze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.