Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vadim, atac total la Băsescu: Te bag în pușcărie!

vadim

Traian Basescu a anuntat, joi, chemat la ICCJ in dosarul rapirii jurnalistilor romani rapiti in Irak, ca-l va da in judecata pe Corneliu Vadim Tudor, pentru calomnie, dupa ce 'Tribunul' a facut o plangere penala acuzandu-l pe fostul sef al statului ca a luat o parte din banii platiti pentru recuperarea jurnalistilor. In replica, Vadim spune ca nu se teme de Traian Basescu.

"E cea mai buna stire pe care am primit-o anul acesta, m-a pufnit rasul, eu nu l-am luat niciodata in serios. Nu mi-a fost teama de el nici cand era in culmea puterii, daramite acum cand este o epava politica. Ne vedem la tribunal, nicio problema, sa vedem daca rezista el pana atunci. Basescu va infunda puscaria, el nu stie ce voi aduce eu la proces. Am sa-i chem ca martori pe Ovidiu Ohanesian, am sa vorbesc cu Ciprian Nastasiu (fost procuror DIICOT)", a declarat Vadim la Romania TV.

Acesta a avut si un mesaj pentru fostul sef al statului: 'Eu te bag la puscarie, Basescule, eu te duc de manuta acolo, in celula cu Blaga"

Copreşedintele PNL Vasile Blaga şi fostul şef al statului Traian Băsescu s-au prezentat joi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie unde se judecă o cerere a Parchetului General de confirmare a redeschiderii urmăririi penale împotriva lor în legătură cu răpirea jurnaliştilor români în Irak.

Corneliu Vadim Tudor a depus o plângere penală la Parchetul General în care îi acuza pe Traian Băsescu şi pe preşedintele PDL de la acea vreme, Vasile Blaga, că şi-au însuşit o parte din răscumpărarea plătită de statul român pentru eliberarea celor trei jurnalişti români răpiţi în Irak în anul 2005.

În plângerea penală depusă la Parchet, Vadim Tudor aducea ca argumente afirmaţiile făcute într-o carte de fostul procuror DIICOT Ciprian Nastasiu şi anume că din suma plătită de statul român pentru eliberarea jurnaliştilor ar fi dispărut 4 milioane de euro.

Potrivit lui Nastasiu, autorităţile de la Bucureşti ar fi trimis la Bagdad, prin intermediul SIE şi cu implicarea lui Traian Băsescu, aproximativ 12 - 13 milioane de euro, însă răpitorii ar fi primit doar 9 milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.