Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Val de decorari ale presedintelui Romaniei

Presedintele Traian Basescu a semnat azi mai multe decrete de decorare ale unor personalitati din tara si din Republica Moldova:

Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat marți, 25 noiembrie a.c., decretul de decorare a domnului Vladimir Filat, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova.

Astfel, în semn de înaltă apreciere a întregii activităţi pusă în slujba dezvoltării, pe multiple planuri, a relaţiilor dintre Republica Moldova şi România, pentru abnegaţia cu care a promovat valorile democraţiei şi parcursul european al Republicii Moldova, domnul președinte Traian Băsescu a conferit Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” - în grad de Mare Cruce domnului Vladimir Filat, preşedintele Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova.

Decorarea a fost făcută la propunerea doamnei consilier prezidențial Anca-Ileana Ilinoiu, șef al Departamentului Politică Externă al Administrației Prezidențiale.

****

Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat marți, 25 noiembrie a.c., decretul de decorare a domnului Acxente Leucian, învăţător la Şcoala Primară Bulzeştii de Sus, judeţul Hunedoara.

Astfel, în semn de înaltă apreciere pentru întreaga sa carieră închinată şcolii româneşti, pentru dăruirea cu totul excepţională de care a dat dovadă în susţinerea actului de educaţie la nivel preuniversitar, domnul președinte Traian Băsescu a conferit Ordinul „Meritul pentru Învăţământ” - în grad de Cavaler domnului Acxente Leucian, învăţător la Şcoala Primară Bulzeştii de Sus, judeţul Hunedoara.

Decorarea a fost făcută la propunerea domnului consilier de stat Gheorghe Angelescu, șef al Cancelariei Ordinelor a Administrației Prezidențiale.

****

Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat marți, 25 noiembrie a.c., decretul de decorare a domnului Vasile Grozav, preşedintele postului de radio „Discovery FM” din Republica Moldova.

Astfel, în semn de înaltă preţuire a abnegaţiei şi devotamentului dovedite în dezvoltarea relaţiilor dintre Republica Moldova şi România, pentru susţinerea şi promovarea constantă a valorilor democratice, domnul președinte Traian Băsescu a conferit Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” - în grad de Comandor domnului Vasile Grozav, preşedintele postului de radio „Discovery FM” din Republica Moldova.

Decorarea a fost făcută la propunerea doamnei consilier prezidențial Anca-Ileana Ilinoiu, șef al Departamentului Politică Externă al Administrației Prezidențiale.

****

Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat marți, 25 noiembrie a.c., decretul de decorare a doamnei Maria Ciobanu, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, și a domnului Iulian Filip, scriitor.

Astfel, în semn de înaltă preţuire a abnegaţiei şi dăruirii cu care au contribuit la formarea tinerei generaţii din Republica Moldova, pentru implicarea constantă în promovarea limbii române şi valorilor democratice, domnul președinte Traian Băsescu a conferit Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” - în grad de Ofiţer doamnei Maria Ciobanu, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, și domnului Iulian Filip, scriitor.

Decorarea a fost făcută la propunerea doamnei consilier prezidențial Anca-Ileana Ilinoiu, șef al Departamentului Politică Externă al Administrației Prezidențiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.