Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valentin Jucan a publicat înregistrarea cu mama fetei violate: Care a fost înțelegerea cu PRO TV

raluca eleva violata vaslui

Valentin Jucan, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), a publicat înregistrarea audio a şedinţei în care mama fetei violate din Vaslui a fost contactată telefonic pentru a da lămuriri cu privire la apariţia în emisiunea „La Măruţă“, difuzată de Pro TV.

Citește și: EXPLOZIV Secretul lui Mihai Răzvan Ungureanu, dezvăluit după 14 ani

Mama fetei violate din Vaslui le-a relatat membrilor CNA cum a procedat echipa emisiunii „La Măruţă“ pentru a o convinge atât pe ea, cât şi pe tânără, să intre în direct, declaraţiile contrazicând explicaţiile postului şi ale realizatorului TV Cătălin Măruţă. Aceasta a precizat, printre altele, că i s-a promis că va filmată cu spatele timp de zece minute, iar fiica ei nu va apărea la televizor.

Citește și: Omul în care Băsescu a investit totul n-are scăpare: Ce probe au procurorii împotriva lui Tomac

Iată ce le-a declarat:

„Marţi, în jurul orei 13.30, s-a prezentat la mine la poartă o echipă de la Pro TV. Între timp, au mai apărut şi alte echipe şi am spus doamnei că nu vreau să stau la discuţii, iar doamna a spus «hai să înaintăm». Am mers pe terasă, mi-a făcut legătura cu domnul Măruţă şi a zis «uitaţi câtă lume vă susţine, doar cinci minute să discutaţi cu dânşii».

Citește și: Rovana Plumb îl dă de gol pe Victor Ponta: Ce va face fostul președinte al PSD / VIDEO

Atunci i-am spus că nu pot lua decizia pentru că am o doamnă avocată. Am luat legătura, şi eu, şi domnul Măruţă, cu doamna avocată. Aceasta i-a spus că, dacă vreau, pot intra cinci minute, dar să nu-mi arate faţa şi nici pe fată să nu o dea pe post. Nici nu s-au ţinut de cuvânt. Au venit în casă, am zis că stau cu spatele spre cameră, dar mi-au zis că nu este în regulă, «hai mai bine să vedem faţa».

Citește și: Liviu Dragnea a dezvăluit strategia SECRETĂ pentru PSD: Nu avem timp pentru nume noi

Doamna avocată le-a spus ca faţa să fie acoperită, ei nu s-au ţinut de cuvânt. Şi a început emisiunea, când colo emisiunea a fost de o oră şi jumătate, în ultima pauză de publicitate, unul dintre domnii reporteri i-a spus fetei: «uite, vezi câtă lume te susţine, ar fi frumos să le mulţumeşti». Fata mai mult s-a simţit prost şi a venit să mulţumească în faţa lumii. Contractul l-am semnat la urmă.

Citește și: Elena Udrea revine în forță: Cum a fost surprinsă de paparazzi

Nu au venit să-mi spună că vom semna un contract, nimic. Contractele au fost semnate la sfârşit. Doamna avocată a văzut toată emisiunea şi chiar a sunat, când încă nu erau plecaţi reporterii, şi le-a spus că nu este bine ce au făcut. Cam aşa a decurs totul. Aş vrea să nu mai fie atâta dezbatere, atâta scandal, doar nu suntem vedete, suntem oameni simpli şi atâta tot. Fiecare să-şi facă treaba în felul lui, asta cerem, nimic altceva. Sper să nu am probleme mai departe, pentru că nu-mi doresc asta.”, le-a spus mama fetei violate celor de la CNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.