Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valeriu Zgonea a găsit metoda de război cu PSD: Pe ce aruncă banii / FOTO

ponta zgonea

Valeriu Zgonea a fost exclus din PSD, iar apoi a fost revocat din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Zgonea, mai mult ca sigur, va ieși din politică, mai ales că nu a participat nici la alegerile locale, și e și mai greu să prindă vreo funcție la cele parlamentare. Până atunci, Zgonea duce luptă de gherilă cu dușmanii din PSD. El le-a declarat război atât lui Victor Ponta, cât și lui Liviu Dragnea, fostul și actualul președinte al partidului. Zgonea aruncă sume mari pentru a-și promova mesajele anti-PSD pe Facebook, ca să arate cât de nedreptățit a fost în formațiunea social-democrată.

Iată ce mesaj a ales Zgonea să promoveze, cu ajutorul publicității, pe Facebook:

Citește și: VIDEO Cea mai tâmpită nuntă din lume: Peste 5.000 de oameni au participat, dar rămâi interzis când afli cine au fost mirii

”Paradoxal sau nu, atunci când Victor Ponta m-a propus pentru a fi președinte al Camerei Deputaților am fost considerat potrivit pentru această funcție. La fel am fost apreciat și atunci când am fost ales prin vot președinte executiv al partidului. Brusc, după ce am ”îndrăznit” să am o părere contrară de cea a conducerii, opinia s-a schimbat și care mai de care dintre foștii camarazi s-au înghesuit să se dezică de toată munca depusă împreună în toți acești ani. Nu pot să nu mă întreb oare cum se propun, mai nou, oamenii pe funcții în PSD: pe baza meritocrației sau mai degrabă având ca singur atu obediența?

Eu cred că dreptul la opinie ni l-am câștigat cu toții în 1989 și am conștiința împăcată că atâta timp cât am ocupat diverse funcții publice mi-am respectat atât partidul care m-a propus, cât și regulamentele și legile care ne guvernează activitatea. Dacă a lupta pentru respectarea legii înseamnă a te ține de un scaun, atunci vă rog să îmi judecați faptele conform propriilor dvs valori. Să ataci este foarte simplu, dar să construiești este foarte greu.”.

Citește și: IMAGINI INCREDIBIL de ȘOCANTE: Femei filmate în timp ce-și fac nevoile în magazin

 

 

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.