Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valeriu Zgonea îi spune 'pas' lui Liviu Dragnea

romaniatv.net
dragnea zgonea

Valeriu Zgonea, fost preşedinte al Camerei Deputaţilor, a participat alături de Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu şi Marcel Ciolacu (lideurl deputaţilor PSD) la finala SuperLigii CEC Bank la rugby, duminică seară. Deşi preşedintele PSD l-a "ispitit" cu o posibilă întoarcere în viaţa publică, Zgonea îi spune "pas" lui Dragnea.

"L-am invitat eu, personal. Am vrut să vorbesc cu el şi o să mai vorbesc cu el în seara asta. Vreau să văd ce face şi dacă-l pot ajuta cu ceva (...) Ştiu că nu munceşte nicăieri (...) Nu e niciun plan, doar să vorbesc cu el", preciza Dragnea înainte de meci. Aceeaşi declaraţie a fost repetată şi la final, dar şi a doua zi, la Parlament, când liderul PSD a recunosc şi că a avut parte de reacţii negative din partea susţinătorilor PSD, care nu l-au uitat pe Zgonea.

Vezi şi: Operațiunea Remanierea: Dragnea pune la cale MAZILIREA lui Grindeanu/SURSE

Nu puţini au considerat afirmaţiile liderului PSD umilitoare pentru Zgonea, având în vedere istoricul recent al celor doi. Valeriu Zgonea a fost exclus din PSD anul trecut, după ce a susţinut că Liviu Dragnea ar trebui să se retragă din fruntea partidului din cauza condamnării definitive în Dosarul Referendumul. La scurt timp, acesta a fost schimbat şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. La alegerile parlamentare din decembrie 2016, Zgonea nu a mai candidat.

Dincolo de zvonurile cu privire la propunerea pe care Dragnea i-a făcut-o lui Zgonea (inclusiv în contextul anunţatei remanieri guvernamentale), cert este că acesta din urmă refuză să treacă în slujba fostului său duşman din PSD. Contactat de stiripesurse.ro, fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor a precizat că nu are de gând să se întoarcă în lumina reflectoarelor, iar discuţia cu Dragnea nu l-a convins să se răzgândească. "Eu un mai fac politică. Am participat la meci la invitaţia domnului Dragnea, dar nu mă întorc", a declarat Zgonea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.