Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valeriu Zgonea, la ieșirea de la DNA: Mi-am făcut datoria, vă va spune DNA mai multe

zgonea2

Valeriu Zgonea a dat timp de o oră declarații la DNA într-un dosar de corupție. El spune că a fost citat în calitate de martor, și că și-a făcut datoria.

”Este vorba de un dosar în care am fost citat ca martor. Nu pot să spun mai multe. E o cercetare în desfășurare. Când suntem citați ca martor, trebuie să spunem totul pentru aflarea adevărului pentru a avea un alt tip de societate. Mi-am făcut datoria. Comunicarea publică o va face procurorul de caz de la DNA.

Citește și: Cele mai populare nume în Europa: Cum figurează România / FOTO

Nu comentez în ce dosar. Nu comentez nimic, nu e corect și legal. Trebuie să păstrez toate obligațiile pe care le am, conform legii. Am dat o declarație în fața procurorului de caz. Toți trebuie să respectăm legile în Romania. De câte ori voi fi citat ca martor, în orice dosar, e datoria mea să vin aici și să spun adevărul. M-am prezentat ca orice cetățean. Prezența mea aici arată că nimeni nu e mai presus de lege. E obligație constituțională să vii când ești citat ca martor. Asta ajută la întărirea instituțiilor statului român. Am dormit linistit și o să dorm și de acum încolo.”, a spus Valeriu Zgonea la ieșirea de la DNA.

Potrivit unor surse judiciare, acesta a fost citat la DNA în calitate de martor în dosarul în care este cercetat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

Citește și: Sfântul Gheorghe a fost interzis într-o țară importantă

Potrivit DNA, Lia Olguţa Vasilescu este acuzată de luare de mită (patru infracţiuni), folosirea autorităţii sau influenţei în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (trei infracţiuni) şi spălare de bani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.