Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valeriu Zgonea reacţionează la ameninţările PSD: 'Fiecare are dreptul la opinie'

zgonea dragnea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat sâmbătă că va face comentarii privind schimbarea sa din funcţie pe 7 iunie, menţionând că îşi menţine punctul de vedere potrivit căruia 'nu este nevoie de modificarea unei legi pentru a schimba un om'.

Citeşte şi: Victor Ponta face marele anunţ: Va mai fi sau nu premier

"Eu am să comentez pe 7 iunie. (...) O singură dată am comentat ce a spus un lider politic şi am regretat. Nu sunt pentru a critica oamenii, fiecare dintre noi avem dreptul la opinie (...) şi fiecare lider politic are dreptul la opinie, de aceea, avem nevoie de unitate prin diversitate. Eu îmi păstrez punctul de vedere pe care îl am: nu trebuie să schimbi o lege ca să schimbi un om, cred că toţi avem un loc în societate", a spus Zgonea, la Palatul Parlamentului, întrebat cu privire la afirmaţiile liderului PSD, Liviu Dragnea, privind revocarea sa din funcţie.

Citeşte şi: Imagini de senzaţie cu Klaus Iohannis şi soţia lui: Ce a transmis şeful statului / VIDEO

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat marţi că este "foarte posibil" ca Valeriu Zgonea să fie revocat din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor pe 7 iunie. "Este foarte posibil pe 7 iunie, marţi. (...). Este campanie electorală, colegii deputaţi sunt în teritoriu. Ca să putem declanşa procedura de revocare ne trebuie, în mod aritmetic, un număr suficient (de parlamentari - n.r.). Totuşi, nu crapă Parlamentul dacă mai stă acolo până pe 7 iunie. Pe 7 iunie suntem pregătiţi să îndeplinim procedurile de revocare", a spus Dragnea, întrebat despre revocarea lui Zgonea din funcţie, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.