Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valoarea tranzacțiilor cu acțiuni de pe piața reglementată a crescut cu 32%, săptămâna aceasta

bursa

Valoarea tranzacțiilor cu acțiuni realizată în această săptămână pe piața reglementată a Bursei de Valori București (BVB) a fost de peste 201,1 milioane lei, în creștere cu 32,3%, comparativ cu cea de săptămâna precedentă, conform datelor publicate pe site-ul operatorului pieței de capital.

Raportat la moneda europeană, valoarea totală a acestor tranzacții se ridică la peste 43,9 milioane euro, anunță Agerpres.

Citește și: Mesaj șocant distribuit de RADET: Cum încearcă regia să-i convingă pe oameni să nu semneze debranșarea vecinilor

Pe prima poziție, în topul celor mai tranzacționate acțiuni, în această săptămână, se află SIF2 Moldova cu o valoare de peste 52,2 milioane lei, urmată de Electrica cu 28 milioane lei și de Banca Transilvania, pe poziția a treia, cu 26,9 milioane lei.

Locurile patru și cinci sunt ocupate de BRD cu 22,4 milioane lei și de OMV Petrom cu 17,5 milioane lei.

Pe sistemul alternativ de tranzacționare, primul loc este ocupat de către Deutsche Bank cu aproape 0,6 milioane lei, urmată de E.ON cu 88.000 lei și de Electroprecizia cu 69.819 lei. Pe al patrulea loc, în acest top, se situează Life Is Hard cu 54.692 lei și Petrocart cu 46.804 lei.

Valoarea totală a tranzacțiilor derulate, de la începutul anului, pe toate piețele administrate de BVB se ridică peste 8,48 miliarde lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.