Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valul DNA va mătura tot. 'Cine pricepe se retrage la timp'/ SURSE

dispare disparitie

Descumpănire maximă în zona politică față de acțiunile procurorilor anticorupție. Zilnic, pe holurile parlamentului auzi parlamentari întrebându-se, chiar și pe ei înşiși, ce se va întâmpla pentru că ”ne iau pe toți”. Sunt însă destui cei care încă se cred intangibili și bagă mâna adânc în banul public. Numai că zilele acestora sunt numărate.

STIRIPESURSE.RO  a intrat în posesia unui document din care reiese fără de tăgadă că nimeni nu este intangibil. Procurorii DNA au în lucru dosare grele referitoare la politicieni de rang înalt din PNL, PSD, ALDE și UNPR. Chiar și candidați dați ca siguri la marile municipalități ale țării sunt vizați de cruciada în care procurorii au mână liberă să acționeze.

Sunt destui cei care susțin că DNA-ul ar avea un grafic de oportunitate în legătură cu prioritizarea unui dosar sau al altuia. Potrivit informațiilor noastr,e prioritatea o dă subiectul care dacă își dorește cu ardoare să ocupe o funcție de demnitate publică, dar are în spate un bagaj nesimțit de mare de gunoi i se spune STOP. Stop pentru a a nu ajunge ulterior pe o funcție, iar daunele să fie mult mai mari din punct de vedere penal.

Din experiența anchetelor trecute sau în curs, cei vizați își doresc perpetuarea pe funcții pentru a acoperi faptele din trecut și, evident, dacă rețeaua mafiotă rămâne intactă, să continue șirul de infracțiuni.

Va urma deci o toamnă fierbinte în toate stațiile DNA din țară.

P.S.: Dosarul votului din Diaspora arată doar că activitatea va fi la fel de susținută și de violentă pentru cei vizați de anchete. Asta aviz pentru cei care se cred imuni în fața acțunilor parchetelor - ”cine pricepe se retrage la timp”, potrivit unui om avizat cu ce va urma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.