Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vanghelie RUPE PSD: Îmi fac PARTID! O să fie surprize

vanghelie

Marian Vanghelie anunță că PSD se va rupe. Întrebat dacă își face partid, Vanghelie a răspuns:

”Voi ce credeți? Pe mine nu mă mai interesează niciun plan cu PSD.O să fiți surprinși cine o să vină cu mine.”, a declarat Vanghelie după excluderea din PSD.

Citeste si: Marian Vanghelie: A fost o execuție!

Marian Vanghelie susține că toată discuția din jurul său a fost o tâmpenie și a spus că Victor Ponta l-a lăsat pe Liviu Dragnea să facă toate jocurile murdare.

„Mi-a fost greaţă. N-am văzut aşa execuţii nici la Partidul Comunist. Pe mine nu mă mai interesează acum niciun plan cu PSD. Dl. Ponta cât a fost în Dubai l-a lăsat pe dl. Dragnea să facă jocuri. Suntem nebuni?! Şi nu ne-am dat seama că nu putem să ne prezentăm cu acelaşi candidat peste 5 ani şi cu acelaşi director de campanie?!”, susține Marian Vanghelie.

"Eu am ieșit din sală că mi-a fost greață, nu am văzut în viața mea asemenea execuții, nici la partidul comunist. Băieților ăștia le e frică de un congres adevărat și au vrut să ne dea afară din partid. Nu are nicio importanță, în următoarea perioadă o să vedem și o să vadă băieții ăștia unde îi duce viața", a declarat Vanghelie, la finalul reuniunii.

Întrebat dacă este vorba despre excludere sau suspendare din partid, Marian Vanghelie a răspuns că "este o chestie foarte amestecată, foarte complicată și foarte penibilă".

"Nu a fost nimic, a fost o execuție, motivația că am dat declarație, că sunt pe lângă Mircea Geoană, că Șova e în grețuri cu domnul Dragnea. Niște prostii. (...) Acest rezultat a încercat să se aranjeze de o săptămână. Dl Ponta, cât a fost în Dubai, l-a lăsat pe domnul Dragnea să se ocupe de partid ca să facă jocul ăsta manipulatoriu. Domnul Ponta spune că nu poate să conducă partidul dacă noi suntem aici. I-am explicat că partidul ăsta a fost condus și țara asta a fost condusă când PSD-ul avea sute de lideri, (...) care aveau puncte de vedere. Nu e partidul muților. Suntem nebuni? Am pierdut alegerile și nu ne dăm seama că nu ne mai putem prezenta cu același candidat peste cinci ani și cu Liviu Dragnea director de campanie?", a afirmat el.

Întrebat cui îi este "frică" de congres, Vanghelie a afirmat: "Celor doi care au pierdut alegerile, Victor Ponta și Liviu Dragnea. Argumentele lor sunt că ei trebuie să rămână la partid că sunt foarte buni"

Citește și: Ponta explică de ce i-a exclus pe Geoană, Șova și Vanghelie

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.