Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vanghelie a bătut palma cu Turcescu în București/ SURSE

F. P.
Marian Vanghelie

Mai multe surse din cele PMP și PDS au precizat pentru Știri pe Surse că între Marian Vanghelie și Robert Turcescu s-a încheiat o înțelegere de susținere reciprocă în condițiile în care PMP nu are candidat la Primăria Sectorului 5.

Înțelegerea este ca structurile PMP din Sectorul 5 să îl susțină pe Marian Vanghelie, iar structurile controlate de Vanghelie să aducă voturi către Turcescu la nivelul Capitalei. Astfel, Vanghelie îl sacrifică pe Adrian Severin, care, oricum, nu avea șanse de câștig.

Se știe de mai de mult ca între formațiunea lui Traian Băsescu și Marian Vanghelie a existat o colaborare la ultimele alegeri europarlamentare. Reprezentanții PMP în secțiile de votare au fost ajutați de către Vanghelie inclusiv cu pachete de mâncare. De asemenea, acum câteva luni, soția lui Vanghelie, Oana Mizil, a fost la o discuție cu Traian Băsescu.

Relația personală între Turcescu și Vanghelie nu a fost până acum cea mai bună. Porecla lui Marian Vanghelie "primarul care este" provine de la o emisiune realizată chiar de Robert Turcescu în care fostul primar al Sectorului 5 nu a știut să conjuge verbul "a fi".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.