Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vanghelie anunţă miting al susţinătorilor: 'DNA nu-mi mai poate opri candidatura'

vanghelie semn

DNA îl suspectează pe Vanghelie că şi-a falsificat listele de semnături pentru candidatura la Primăria Sectorului 5. Procurorii fac percheziţii la la primărie şi la domiciliile unor angajaţi. Marian Vanghelie nu renunţă şi anunţă că susţinătorii săi, cei care au votat pentru candidatură, vor să iasă în stradă pentru el.

"Azi, în cea mai mare formă de democraţie şi a statului de drept, înţeleg că începerea campaniei electorale a început cu dreptul pentru DNA, au venit să verifice semnăturile lui Marian Vanghelie şi cele ale Partidului Dreptăţii Sociale. Cei care au semnat pentru mine vor să vină la un miting, pentru că se simt nedreptăţiţi. Din punct de vedere constituţional, am parcus etapele, deşi cei de la PNL şi PSD au încercat să o anuleze. Conform Constituţiei, nici DNA nici nimeni nu mai poate opri candidatura. Voi candida la primărie indiferent de formele de intimidare", a declarat Vanghelie.

Vezi şi: DNA l-a încolţit pe Vanghelie: Detalii GRAVE despre semnăturile pentru candidatură

Vanghelie susţine că listele de semnături au fost întocmite legal. "Am 16-17 mii de semnături pe care le-am strâns pentru candidatura mea. Ştiam că voi fi verificat, începând de la cele două partide mari. Este o minciună, nu mi s-a dat nicio listă. Am colegi din Consiliul Local care mi-au strâns semnături în sindicate, în şcoli. Dacă DNA îmi urmăreşte telefonul, poate să vadă că am vorbit cu foarte mulţi oameni din învăţământ, care au spus că 'Venim şi facem miting pentru dvs'. Sectorul 5 e cu mine", a mai precizat Vanghelie.

"Mi se pare cea mai urâtă formă de intimidare, în timpul începerii unei campanii electorale. Şi dacă ar fi avut acest tip de informaţie, acest lucru trebuia să înceapă după campania electorală. Intimidarea tuturor candidaţilor nu mai are nicio legătură cu statul de drept. E dreptul fundamental al fiecărui om, să am dreptul la a candida. În acest moment, conform Constituţiei, nu mai poate fi oprită candidatura lui Vanghelie, nici constituţional, nici juridic, sub nicio formă. Oamenii pot să mă voteze şi dacă sunt arestat, voi face campanie din arest pe Facebook", a mai declarat Marian Vanghelie.

Vezi şi: ALERTĂ - Percheziţii DNA la instituţii publice. Se verifică listele electorale/ UPDATE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.