Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vanghelie detonează NUCLEARA în PSD: Ponta revine la șefia partidului

vanghelie

Unul dintre politicienii care au petrecut ani buni în PSD și ulterior a fost exclus din partid, Marian Vanghelie susține că Victor Ponta are toate șansele să revină lider al PSD, la modul în care Dragnea conduce partidul acum.

”Ştiţi ce se întâmplă? Nu sunt nici fanul lui Victor Ponta, dar pe cât de prost a condus Dragnea PSD, Victor Ponta are mari şanse să revină la conducerea partidului numai datorită faptului că Dragnea nu există nici în sondaje, nici în grad de încredere, în nimic. Dragnea nu e nici lider, nu există nici măcar părerea lui. Părerea lui e părerea statului de drept. Pentru ce ne mai trebuie funcţie la PSD? Putem să vedem părerea statului de drept şi ştim că e părerea domnului Dragnea. Din acest punct de vedere cred că îşi recâştigă teren în interiorul partidului Victor Ponta, cu toate că sunt – am vorbit cu ei, cu colegii – nu ştiu dacă aţi văzut, la lansarea mea ştiam că îl dă afară pe Zgonea – sunt mulţi încă care nu au uitat ceea ce a fost şi Victor Ponta, dar totuşi uitându-se la domnul Dragnea fac termen de comparaţie.

DAre mari şanse Victor Ponta. Cu Dragnea şi cu Zgonea, are mari şanse Victor Ponta să revină. Din păcate”, a declarat Marian Vanghelie, pentru News.ro.

Citește și: Radu Tudor: Victor Ponta revine la conducerea PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.