Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vanghelie: La orice licitatie la Guvern, Sebi Ghita e acolo. Amnistia era pentru el

sebastian_ghita_si_victor_ponta_95591800

Marian Vanghelie proaspat exclus din PSD a declarat joi la Realitatea TV ca deputatul si apropiatul lui Victor Ponta, Sebastian Ghita participa la toate licitatiile organizate de Guvern prin interpusi.

"Orice licitatie e la Guvern pe fonduri europene acolo e Sebi Ghita. Sunt reprezentantii lui. In partid se stie dar nimeni nu discuta de problemele astea", a spus Marian Vanghelie.

El a lasat sa inteleaga ca despre aceste lucruri stie in mod evident si Victor Ponta care "este legat ombilical" de Sebastian Ghita.

Vanghelie sustine ca Sebastian Ghita are o influenta foarte mare asupra lui Victor Ponta si ca legea amnistiei era gandita special pentru acesta care ar avea un proces care treneaza de 10 ani de zile si se apropie de deznodamant.

"Nu cred ca Ponta poate sa castigii alegerile intr-un Congers adevarat. Si un copil daca se ridica din sala si candideaza il bate. (...) Am gresit 3 ani facand compromisuri cu Victor Ponta. Guvernul asta e ineficient. (...) N-am crezut ca un vagabond poate sa faca asa ceva (n.r. sa ma excluda). Am sa fac toate demersurile ca acest om sa plece", a mai spus Marian Vanghelie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.