Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vanghelie merge la RĂZBOI: atac incendiar la colegii din PSD

Marian Vanghelie reacționează extrem de dur, după filmulețul în care apare înjurându-i pe Victor Ponta și Sebastian Ghiță. Vanghelie susține că a fost urmărit de dimineața până seara, iar cei care l-au urmărit nu erau sub nicio formă paparazzi, ci niște oameni plătiți pentru șantaje politice.

”Eu n-am văzut paparazzi tunși scurt, sportivi și cu tatuaje pe ei (...) Eu cred că dacă cineva se ocupă cu a te urmări pentru a te șantaja și a face anumite lucruri, în afară de instituțiile abilitate, cred că trebuie săltați, nu e nimic, nu am spus nimic ilegal, am spus un lucru normal”

Citeste si: Explodează nervii în PSD! Vanghelie: "Fu..vă m..ţii-n gură cu Ghiţă şi cu Ponta al vostru!" / VIDEO

Întrebat de ce l-a înjurat pe Ponta, Vanghelie a spus: ”Nu, nu! Acolo n-ați înțeles dumneavoastăr bine. Am zis: fir-ați ai dracului voi! Golanii ăia doi”.

”Cred că în perioada imediat următoare instituțiile abilitate o să găsească și firmele care urmăresc oameni politici, pentru următoarele șantaje (...) Este o firmă din Voluntari, strada Maxim Gorchi, numărul 14, județelul Ilfov cu punctul de lucru în strada Mircea Eliade nr 18, Sector 1. Această firmă se ocupă cu alte lucruri, nu au oameni care să se ocupe de presă. Se ocupă cu transferuri, tranferuri de la aeroport cu acoperire națională etc.

Sunt bine informat și am vrut să trimit un mesaj, că nu mă iau de oamenii normali pe stradă. Am fost urmărit de la 10 dimineața de 4 mașini și seara m-am dus să mănânc la un restaurant”

Vanghelie a amenințat că va da în vileag toată rețeaua de paparazzi care urmăresc politicieni, cum sunt plătiți aceștia și mai ales de către cine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.