Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vanghelie pregătește LOVITURA: marea ALIANȚĂ

Vanghelie

Candidatul PDS la Sectorul 5, Marian Vanghelie, are planuri mari de viitor și imediat după alegerile locale vrea să dea o lovitură pe scena politică. Vanghelie susține că vrea să coaguleze în jurul său toate partidele mai mici, care nu fac pragul electoral, pentru a deveni o forță în vederea parlamentarelor.

”Proiectele politice vizează organizarea unui mare Congres după alegeri, cu 6.000-7.000 de oameni, unde voi face apel şi voi încerca să cooptez toate forţele politice noi, inclusiv cele care nu au trecut pragul electoral, să ne unim într-un glas împotriva partidelor mamut care urmăresc să conducă România, pe blat politic. Vreau să elaborăm un 'Proiect de ţară', care să aibă o componentă de securitate naţională în care să punem în valoare parteneriatul strategic cu SUA, dar nu vreau să neglijăm interesul naţional şi atuurile geopolitice ale României ca partener onest al NATO. Tot în cadrul Congresului, voi cere unei echipe de experţi din mai multe domenii să gândească şi un 'Plan de Guvernare' bazat pe dimensiunea socială, un pact pentru locuri de muncă şi hrană, plan prin care cetăţenii vor înţelege cum vedem noi pilonii de dezvoltare ai României şi care este viziunea noastră de dezvoltare economică pe următorii 10 şi 20 de ani”, susține Vanghelie, într-un interviu acordat Agerpres.

Marian Vanghelie susține că ar vrea ca în această formulă să scoată 50 de parlamentari în toamnă.

”De la anul, când vom avea cel puţin 50 de parlamentari, vă asigur că ne vom bate cu PSD-ul ca să reclădim democraţia, să redăm demnitatea pierdută a Parlamentului şi să facem ca votul oamenilor să conteze. Pentru asta vom modifica legea electorală - vrem alegeri în două tururi şi preşedinţi de Consilii judeţene aleşi de oameni, prin vot direct. Trebuie să arătăm respect faţă de voinţa electoratului”, mai arată Vanghelie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.