Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vârf al PSD, mesaj către Dragnea şi Tudose: 'Găsiţi o soluţie şi potoliţi-vă!'

tudose dragnea

Confruntat cu ipoteza potrivit căreia Mihai Tudose ar fi noul premier “al meu” al preşedintelui Klaus Iohannis, secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a negat vehement acest scenariu. Politicianul a avut un mesaj şi către principalii actori ai scandalului care a pus stăpânire pe scena politică.

"Este Guvern PSD-ALDE şi toţi sunt membri de partid vechi. Tudose e vechi membru de partid. Nu poate să îi reproşeze nimeni asta. În ceea ce priveşte neînţelegerile din PSD, după CEX vor fi rezolvate, fie că vor Tudose şi Dragnea, fie că nu.", a mărturisit Codrin Ştefănescu într-o intervenţie telefonică la România TV.

Social-democratul a dat însă asigurări că atât guvernarea, cât şi programul de guvernare decurg fără problemă, în ciuda conflictului din cadrul partidului.

"Guvernarea, indiferent ce se intampla, nu e pusa in pericol. Nici programul de guvernare, dar e pusa in dificultate relatia din interiorul partidului. Am primit zeci de mesaje de la primarii nostri, iar mesajul este cam acelasi: Gasiti o solutie si potoliti-va. Noi suntem obligati sa fim uniti, pentru ca urmeaza sa vina in Parlament cel mai important lucru: Legile Justiţiei.", a completat Ştefănescu.

Citeşte şi: Lovitură pentru românii cu credite! ROBOR, la cel mai MARE nivel din ultimii trei ani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.