Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vârf al PSD, mesaj către Tudose după scandal:'Fă-ţi relaţia cu Dragnea fericită şi nu ne afecta pe toţi'

tudose dragnea

"N-aş spune că suntem într-un moment fericit" - a afirmat premierul Mihai Tudose cu privire la relaţia dintre el şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea. A fost declaraţia care, însoţită de anunţul unei remanieri guvernamentale, a declanşat un scandal monstru în rândul social-democraţilor. Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a vorbit la România TV de acest conflict şi a avut şi un mesaj pentru prim-ministrul Mihai Tudose.

Citeşte şi: Simona Halep, CRITICATĂ dur de presa din Elveţia: 'O regină FĂRĂ coroană...'

"Nu putem spune ca suntem putini surprinsi de schimbarea asta de atitudine a colegului nostru, Tudose. Nu stiu daca chiar avem ministri cu probleme de imagine si probleme penale. Eu stiu ca am doua colege vanate de statul paralel si,  in contextul actualelor legi ale Justitiei, orice procuror iti poate face dosar. E foarte complicat sa schimbam 3 ministri pentru ca ii ancheteza un procuror de la doamna Kovesi. (...) Daca spui ca acei ministri nu apar in sondaje, nu ii cunoaste lumea, e o discutie. Am inteles ca vrea sa faca schimbari ca nu e intr-un moment fericit cu domnul Dragnea. Noi, colegii, il sfatuim sa se intalneasca cu Dragnea si sa isi faca relatia fericita si sa nu ne afecteze pe noi toti. Domnul Tudose stie regula de baza: ca intr-un conflict personal, intr-o lipsa de dialog, nu arunci in lupta tot efectivul partidului, cand statul paralel continua sa promoveze ideea de vanatoare a tuturor pesedistilor.", a declarat Codrin Ştefănescu.

Citeşte şi: Ipoteză BOMBĂ: Ce nume surpriză s-ar afla pe lista miniștrilor care urmează să fie remaniați de Mihai Tudose .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.