Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Variantă INEDITĂ a lui Liviu Dragnea despre legătura Sebastian Ghiță - Florian Coldea / VIDEO

ghita coldea

Preşedintele Camerei Deputaţilor şi al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că Sebastian Ghiţă nu a fost schimbat în legislatura trecută din Comisia parlamentară de control SRI, deşi nu mai era membru PSD, "pentru că nu a mai existat vreodată vreun caz în care componenţa acestei comisii sau a celei SIE să fie modificată".

"Nu cred că a mai fost vreodată vreun caz în care componenţa comisiei de control SRI sau SIE să fie modificată. N-am avut aşa un motiv anume", a declarat Dragnea la Parlament.

Citește și: SCENE HALUCINANTE Un nou SCANDAL SEXUAL în învățământ: O profesoară MĂRITATĂ a fost PRINSĂ ÎN PAT cu eleva sa de către tatăl fetei / FOTO

Întrebat dacă ştia de prietenia dintre Florian Coldea şi Sebastian Ghiţă, Dragnea s-a arătat mirat. "După ce am văzut la televizor, nu cred că au fost prieteni. (...) În concediu te întâlneşti cu mulţi", a spus el.

Dragnea a arătat că o evaluare privind dispariţia lui Sebastian Ghiţă nu ţine de Camera Deputaţilor.

Citeşte şi: HOȚII lui Kim Kardashian au fost PRINȘI: Detalii INCREDIBILE din JAFUL SECOLULUI

Întrebat cine e vinovat, el a spus că "toate instituţiile care trebuiau să fie mai vigilente". "Să înţeleg că Ministerul de Interne e vinovat pentru tot ce se întâmplă?... Nu ştiu, toate instituţiile care poate trebuiau să fie mai vigilente la data la care a ieşit din ţară. Dacă a ieşit, să nu fie cumva prin ţară şi îşi râde de noi. Nu ştiu, aştept şi eu ca şi dumneavoastră. Eu nu am competenţă să le cer acest lucru acestor instituţii", a mai afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.