Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Varianta lui SOV. Vîntu, mesaj pentru Emilia Şercan: 'Ai oferit un spectacol jenant'

vantu

Sorin Ovidiu Vîntu, fostul patron Realitatea Media, reacţionează la episodul petrecut sâmbătă seara la emisiunea "Profesioniştii" de la TVR, când jurnalista Emilia Şercan a părăsit platoul de filmare în lacrimi, afirmând că se simte ca o impostoare pentru că a acceptat să lucreze pe un salariu de 8500 de euro pe lună la televiziunea lui SOV.

Vezi şi: SCENE INCREDIBILE la TVR: Jurnalista Emilia Șercan a plecat, în LACRIMI, din emisiunea Eugeniei Vodă

Vezi şi: Ce a spus Eugenia Vodă după ce Emilia Şercan a plecat din emisiune: 'A retrăit DUREREA' / VIDEO

"Exercițiul de exorcizare în direct al Emiliei Șercan la emisiunea doamnei Vodă de pe TVR1 a fost o reușită indiscutabilă. După aproape 10 ani de suferință agonică, suava jună a reușit să se lepede de satana, scăpând astfel de stigmatul maleficului. Vă voi prezenta pe scurt faptele care au condus spre acest deznodământ letal pentru Mefisto dar eliberator pentru jună.

a. Emilia Șercan, jurnalistă la EVZ, declanșează o investigație la adresa afacerilor lui SOV. Îmbibată de prejudecăți, îi scapă sensul acestor afaceri, asta ușurându-i etichetarea lor ca fiind afaceri ilegale ori imorale.

b. SOV, urmare a respectului profesional pe care i-l poartă, decide s-o angajeze într-o instituție de elită a presei românești de la acea dată, Realitatea Media, pentru a o ajuta să vadă din interior cum stau lucrurile cu adevărat, dincolo de bârfe, dezinformări și prejudecăți.

c. Trustul de presă o plătește degeaba câteva luni, după care conducerea îi sugerează politicos să-și dea demisia, urmare a faptului că propunerile editoriale ale junei erau cu mult sub standardele profesionale ale postului.

d. Suava se plânge lui SOV, solicitându-i să-și exercite prerogativele de patron al trustului de presă, în vederea acceptării materialelor propuse.

e. SOV refuză să se implice în disputa profesională dintre salariații trustului.

Acesta este momentul în care suava realizează că a fost coruptă și apoi abandonată de către infamul SOV. În inimioara ei neprihănită și nepervertită încep să apară mugurii unei uri sănătoase și solide. Adevărata față a lui SOV începe să-i apară în fața ochilor, nemaifiind blurată de mormanul de bani încasați drept onorariu. Este fața lui Mefisto, adică dracu’, așa cum spunea într-un sketch Toma Caragiu", afirmă Vîntu pe Facebook.

Vezi şi: Reacţia lui Tolontan după ce Emilia Şercan a plecat în LACRIMI din emisiunea 'Profesioniştii'/ VIDEO

Fost patron al Realitatea TV îi adresează şi un mesaj direct Emiliei Şercan, în care îi reproşează că a făcut un spectacol jenant în loc să aprecieze că a avut onoarea de a lucra în compania celor mai buni jurnalişti din ţară.

"Dragă Emilia Șercan, ai avut șansa să lucrezi într-un trust de elită, alături de unii dintre cei mai valoroși jurnaliști ai României. Este de notorietate faptul că atât în trustul Gelsor cât și în trustul Realitatea au lucrat cei mai valoroși profesioniști din industriile respective, profesioniști pentru care, după ce au trecut momentele de isterie națională, faptul că au lucrat în aceste companii reprezintă o carte de vizită profesională de invidiat. În loc să profiți de această șansă ai oferit un spectacol jenant, menit să arunce cu noroi nu doar în cel în care ți-a oferit această șansă ci și în foștii tăi colegi, care n-au muncit pentru Vîntu ci pentru telespectatorii canalului de știri unde au lucrat și unde și-au făcut atât de bine meseria, astfel încât au fost ofertați pe salarii princiare de către toate celelalte instituții media din piață.

Emilia, pentru tine a fost o adevărată onoare că m-ai cunoscut, că mi-am oprit privirea asupra ta și că ți-am făcut oferta de a lucra într-o instituție de-a mea. Dacă te-aș fi suspectat de ipocrizie aș fi avut o reacție mult mai dură. Suspectez doar că ți s-a blocat propriul aparat critic, urmare a valului de condamnări la care am fost supus de către niște funcționari nedemni ai statului român", mai scrie SOV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.