Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Varujan Vosganian desfiinţează Opoziţia: 'Poate au venit să viziteze Piaţa Victoriei'

Vosganian-cotidianul.ro

Campania electorală s-a terminat odată cu alegerile legislative din decembrie anul trecut, alianţa PSD-ALDE a câştigat lejer scrutinul, dar atacurile între Putere şi Opoziţie continuă ca şi cum alegerile ar urma în scurt timp. Loviturile PNL şi USR la adresa Puterii l-au făcut pe unui dintre oamenii lui Călin Popescu Tăriceanu să iasă la atac. Deputatul Varujan Vosganian îi desfiinţează pur şi simplu pe liderii Opoziţiei, Raluca Turcan şi Nicuşor Dan.

Citeşte şi: Capturi impresionante ale poliţiştilor: Peste 100 de oameni au fost ARESTAŢI

Vosganian scrie un text extrem de dur pe propriul blog, enervat de atacurile celor doi la adresa Guvernului Sorin Grindeanu. Fostul ministru vine cu datele prin care arată o creştere economică vizibilă a României. "Partidele de opoziție au invocat dezastrul economic al începutului de guvernare al actualei coaliții. Iată, pentru liniștea turcanilor și nicușordanilor, câteva cifre privind debutul Guvernării ALDE-PSD (ianuarie februarie 2017 față de aceeași perioadă a anului trecut), oferite de Comisia Națională de Prognoză:

Citeşte şi: Simona Halep dă cărţile pe faţă: Dezvăluiri despre bărbatul pe care îl ADORĂ

Producția industrială a crescut cu 5,4% (in februarie 2016 scăzuse cu 0,6%), ccifra de afaceri din industrie și comenzile din industrie au crescut cu 9% (în februarie 2016 doar cu 2,5%). Exporturile au crescut cu 9,2% (4,1% în perioada anterioară). Prețurile s-au menținut stabile. Numărul salariaților a crescut cu 150 000 ( de la 4.64 milioane la 4,79 milioane). Numărul șomerilor a scăzut cu 10 000. Câștigul salarial real a cresc cu 16,5%. Numărul turiștilor a crescut cu 22,5%, de la 1,09 milioane la 1,33 milioane. Nu știm motivul pentru care numărul turiștilor a crescut atât de mult în ianuarie-februarie 2017. Te pomenești că au venit să viziteze Piața Victoriei", a tunat Vosganian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.