Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Blaga, atac INCENDIAR la PSD și Victor Ponta

Strategul campaniei ACL, Vasile Blaga, a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD și a premierului Victor Ponta. Blaga îi acuză pe cei de la PSD că au dus cea mai murdară campanie din perioada post-decembristă.

Din păcate am văzut de a face cu cea mai virusată campanie de după 90, cu minciuni, manipulări și teme false. Klaus Iohannis a fost cel mai atacat candidat din această cursă electorală și cred că mulți au bătut mătănii că, doar, doar, îl vor scoate din cursa electroală.

Ponta și PSD au reușit să-și depășească limitele și să promoveze cea mai murdară campanie de după 90, asta în condițiile în care PSD este măcinat de corupție, de scandaluri interne, iar premierul Victor Ponta conduce cel slab Guvern de după 90.

Victor Ponta nu are curaj să vină în fața românilor cu bugetul țării(...) Victor Ponta vine cu celebra 100 de lei. A mai spus-o unul în fața Comitetului Central și nu a fost bine.

Aș transmite un mesaj reprezentanților din secția de votare: este corect să respecte legea, pentru că nu merită să facă ei pușcărie pentru alții”, a declarat Vasile Blaga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.