Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Blaga: Ginerii nu ţi-i alegi! Nu mai are ce căuta în casa mea

vasile blaga

Ionuţ Rudeanu, ginerele lui Vasile Blaga, a fost săltat de procurori şi dus la audieri la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti. Procurorii au facut percheziţii joi dimineaţa la mai multe firme de pază, printre care se află şi firma ginerelui lui Vasile Blaga. Prejudiciul se ridică la 600.000 de euro.

Citește și: BOMBA ZILEI Numele lui Vasile Blaga apare în dosarul lui Darius Vâlcov

În urmă cu un an, Vasile Blaga s-a supărat pe ginerele său. Liderul liberal i-a interzis să-i calce pragul casei după ce presa a dezvăluit contractele pe bani grei pe care ginerele lui Blaga le-a obţinut de la stat.

Citește și: Ginerele lui Vasile Blaga, săltat de procurori şi dus la audieri

"Ginerii nu ţi-i alegi. I-am spus-o foarte clar, mai ales după ultima ispravă, cea cu Timişoara, când a luat un contract de 200.000 lei pentru pază, sau nu ştiu ce: nu mai are ce căuta în casa mea. Ar putea sta în banca lui, că are destul de lucru", povestea Blaga, în urmă cu ceva timp, într-un interviu acordat revistei 22.

Mai multe percheziţii s-au desfăşurat, joi dimineaţă, la firma de pază deţinută de Ionuţ Rudeanu, ginerele co-preşedintelui PNL Vasile Blaga, într-un dosar de evaziune fiscală. Poliţiştii şi procurorii au descins şi la alte patru societăţi comerciale, bănuite că au prejudiciat statul cu 600.000 de euro.

Din investigații a reieșit faptul că, în scopul sustragerii de la plata taxelor și impozitelor către bugetul de stat, reprezentanții unei companii specializate în prestări de servicii de pază ar fi creat un circuit infracțional, format din mai multe societăți comerciale, prin care ar fi fost evidențiate tranzacții fictive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.