Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Blaga îi dă ultimatum lui Victor Ponta

vasile blaga

Co-preşedintele PNL, Vasile Blaga, a afirmat luni că fostul premier ar trebui să spună cu "subiect şi predicat" cine sunt ofiţerii acoperiţi din PSD şi PNL, dacă îi ştie.

"Eu cred că prima dată cine a aruncat cu piatra trebuie chemat să o ridice. Îmi aduc aminte că dl Ponta a făcut acest demers; să vină dl Ponta dacă tot ştie şi are atâtea surse să şi spună cine este. Pe mine mă interesează, în primul rând, să spună cu subiect şi predicat pe cei din cele două mari partide, dacă îi ştie, din PSD şi PNL; în primul rând din PSD, că acolo s-a referit ca să scape partidul şi să facă curăţenie şi din acest punct de vedere în partid. Dacă ne luăm după poveşti, cineva spunea că chiar domnia sa ar fi fost pe acolo. Ceea ce eu nu am afirmat niciodată", a spus Blaga după şedinţa Comisiei de unificare a PNL.

Citește și: Profesoara porno din Iași lovește din nou: E iar activă / VIDEO 18+

Fostul premier Victor Ponta a făcut sâmbătă o precizare referitoare la "ofiţerii" care vor să preia puterea în PSD.

'Pentru că am văzut interpretările din presă vreau să precizez că atunci când am scris de "ofiţerii" care vor să preia puterea în PSD NU mă refeream la Valeriu Zgonea - ci la un vicepreşedinte PSD, fost ministru în Guvern (dacă va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!', a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Patronul unei firme de taxi din București și-a jucat angajații la barbut

Luni, referindu-se la o posibilă prezentare a sa la Comisia de control al activităţii SRI sau la Comisia de control al activităţii SIE în cazul afirmaţiilor despre ofiţeri acoperiţi din partide, Ponta a răspuns: "Păi, la SRI nu m-a chemat, dar Calimente e un păcălici, ştiţi foarte bine. O să-i spun, Lucian Isar e, despre el vorbeam".

Fiind întrebat dacă va dezvălui un nume de "ofiţer acoperit" din PSD, fostul lider al social-democraţilor a continuat: "Nu, nu de Isar. Preia tot. A preluat PNL", a spus Ponta, scrie agerpres.ro.

Citește și: LOVITURĂ în PNL: 80% dintre femeile unei filiale județene au trecut la rivali

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.