Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Blaga lansează acuzații grave la adresa lui Dacian Cioloș și a miniștrilor săi / VIDEO

ponta ciolos

Co-preşedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat vineri, la Sibiu, că numai premierul Dacian Cioloş decide cu privire la schimbarea miniştrilor, însă a recunoscut că i-a spus deja şefului Guvernului că este nemulţumit de unii dintre ei care "ar trebui să fie mult mai atenţi la modul în care îşi promovează acţiunile în demnităţile pe care le au", iar "alţii poate că de multe ori ar trebui să înveţe să mai şi tacă"

Întrebat într-o conferinţă de presă la Sibiu dacă se impune remanierea Guvernului, Vasile Blaga a răspuns că premierul Cioloş "va aprecia despre ce e vorba din acest punct de vedere" şi că doar acesta va decide.

Citește și: Asta e ultima poză cu Mircea Albulescu în viață / FOTO

"Atunci când am decis ca să sprijinim Guvernul Cioloş, în discuţiile pe care le-am avut cu premierul desemnat la acea dată, atât doamna Gorghiu, cât şi eu, i-am spus un singur lucru, îi dorim succes şi dorim de la domnia sa să depolitizeze administraţia, altă condiţie nu i-am pus. Noi nu avem miniştri în Guvern, nici care să fi fost membru al partidului nostru, chiar pe nimeni, ca să nu mai spun că nu avem nici secretari de stat, nici şefi de agenţii, asta e situaţia şi asta ne deosebeşte de domnul Dragnea şi de PSD, care în fiecare zi, cântă că ei ar fi în Opoziţie, dar toate structurile în afară de Guvern, îi aparţin şi sus şi în teritoriu. Din acest punct de vedere, lăsăm la aprecierea domniei sale, să aprecieze dacă toţi colegii domniei sale din Guvern îşi fac sau nu datoria", a explicat Vasile Blaga.

Pe de altă parte, copreşedintele PNL a adăugat spune că PNL este interesat de performanţele Guvernului pentru că liberalii vor deconta electoral guvernarea Cioloş, motiv pentru care deja i-a transmis premierului că este nemulţumit de unii miniştri.

Citește și: Gigi Becali e băgat în trepidații de Daniela Crudu

"Pe de altă parte suntem interesaţi de performanţele acestui Guvern, chiar dacă nu avem oameni în Guvern, până la urmă principalul partid care va deconta va fi PNL şi de aceea i-am spus domniei sale, nu este niciun secret, că unii miniştri ar trebui să fie mult mai atenţi la modul în care îşi promovează acţiunile în demnităţile pe care le au, alţii poate că de multe ori ar trebui să înveţe să mai şi tacă, pentru că am văzut ministrul cel de la Agricultură care a reuşit scoată trei năzbâtii pe gură, în trei săptămâni. Ori din acest punct de vedere, i-am şi spus, dacă ar fi vorba de un ministru politic, partidul nu l-ar mai fi lăsat a doua zi. Vă vorbesc de PNL", a mai spus Vasile Blaga.

Citește și: Klaus Iohannis a promulgat 5 legi mult așteptate

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.