Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Blaga, pesimist: Nu sunt şanse mari ca moţiunea să treacă

Blaga - romanlibera.ro

Cu imunitatea intactă şi cu o majoritate solidă în Parlament, Victor Ponta nu are motive să se teamă pentru funcţia sa. O recunoaşte şi copreşedintele PNL Vasile Blaga, care spune că moţiunea de cenzură nu are mari şanse să treacă.

"Dacă ne uităm la matematica parlamentară, aş spune că nu sunt şanse foarte mari. Încă ne bazăm pe buna cuviinţă şi mai ales pe buna credinţă faţă de electorat a unora de la PSD şi UNPR. Avem de partea noastră partidul domnului Geoană. Domnul Fenechiu a semnat cu grupul său moţiunea. Am văzut poziţia nuanţată a UDMR care a spus că îşi lasă să voteze colegii precum le dictează propriile conştiinţe", a declarat copreşedintele PNL la Gândul live.

"Îmi doresc ca această moţiune să treacă pentru a putea prelua guvernarea. Altfel, Ponta duce România, din păcate, într-o izolare faţă de partenerii europeni şi euro-atlantici", a adăugat Vasile Blaga.

Liberalii au depus vineri, 5 iunie, moțiunea de cenzură intitulată "Victor Ponta — demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu este o lozincă!", care vizează votul românilor din diaspora și alegerile parțiale și prin care solicită retragerea încrederii Guvernului. Moţiunea va fi supusă la vot în plen vineri, 12 iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.