Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Blaga: PNL va avea pregătiţi candidaţii pentru alegerile locale până în luna decembrie

blaga-romanialibera

PNL va avea pregătiţi candidaţii pentru alegerile locale de anul viitor până în luna decembrie, a declarat miercuri seară copreşedintele partidului, Vasile Blaga, la Realitatea TV. 

Blaga a spus că este nevoie de ''oameni noi în politică'' şi că modificarea legii electorale creează posibilitatea îmbunătăţirii clasei politice. Liderul PNL a susţinut că sunt mulţi oameni de centru-dreapta în România, care împărtăşesc valorile liberale, şi cărora le-a adresat îndemnul de a se înscrie în partid şi de a candida la viitoarele alegeri. 

El a subliniat că PNL încurajează competiţia corectă şi exclude posibilitatea de a ocupa un loc pe listă pe baza unor ''înţelegeri''. 

Copreşedintele liberal a explicat că în prezent PNL nu are candidaţi pentru Bucureşti, iar trei primari care se bucură de o mare credibilitate şi sunt apreciaţi de comunitate, respectiv Andrei Chiliman, edilul sectorului 1, primarul Braşovului George Scripcaru şi primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, trebuie să îşi rezolve problemele cu justiţia. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.