Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Blaga, reacţie la acuzaţiile care i se aduc Elenei Udrea

blaga

Elena Udrea este suspectată de spălare de bani şi fals în declaraţii. Joi, aceasta a fost adusă cu mandat la DNA, pentru a fi audiată. Audierea acesteia vine la doar câteva zile după ce şi-a declarat public mirarea că în Dosarul Microsoft nu sunt anchetate şi alte persoane, printre care şi Vasile Blaga, copreşedintele PNL.

Vasile Blaga a comentat joi situaţia în care se află Elena Udrea, dar şi mărturiile fostului ministru Gabriel Sandu făcute în faţa procurorilor.

"Am fost extrem de clar nu o dată şi am spus că niciodată PDL nu a fost implicat în scandalul acesta. Nici eu niciodată nu am primit vreun ban de la Sandu şi niciodată în istoria PDL nu a fost condiţionată o numire în funcţie de plăţi către partid. Orice om dacă a avut un aport la campanie, foarte simplu se poate verifica dacă a făcut-o legal. Fiecare răspunde cu pielea lui dacă a făcut sponsorizări ilegale. Nu partidul greşeşte, un om poate greşi!", a declarat Blaga.

"Nu doresc să comentez nici acest caz, cum nu am comentat niciodată oamenii aflaţi în astfel de situaţii. Justiţia îşi face datoria. Nu ai ce să comentezi aici", a mai precizat Blaga. Întrebat de ce a fost nevoie ca Elena Udrea să fie adusă cu mandat la DNA, Vasile Blaga a declarat: "Nu mă întrebaţi pe mine, să întrebaţi procurorii care a executat mandatul."

Vezi şi: Vasile Blaga, replică INCENDIARĂ la acuzațiile lui Gabriel Sandu. Ce poreclă avea în interiorul PDL

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.