Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Blaga, reacţie la implicarea sa în Dosarul Microsoft

vasile blaga

Omul de afaceri Dorin Cocoş a făcut un denunţ în dosarul Microsoft în care a inclus relatări privindu-l pe Vasile Blaga. Acesta ar fi al doilea denunţ în legătură cu Vasile Blaga, după cel al fostului ministru Gabriel Sandu, iar lucrurile s-ar putea să nu se oprească aici. Potrivit unor surse judiciare, şi Gheorghe Ştefan Pinalti ar urma să facă denunţuri.

Vezi şi: Dorin Cocoș îl toarnă pe Vasile Blaga

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a comentat luni dimineaţa implicarea sa în Dosarul Microsoft. Acesta a reafirmat că nu are nicio implicare în afacerea Microsoft şi nu a fost chemat la DNA. Totuşi, Blaga se declară dispus să meargă oricând în faţa procurorilor pentru a-şi susţine nevinovăţia. Anterior, cu referire la denunţurile lui Gabriel Sandu, Vasile Blaga afirmase că acuzaţiile conform cărora ar fi manevrat la partid bani proveniţi din afacerea Microsoft sunt "lucruri fantasmagorice".

”Personal nu am nici eu, nici partidul nici cea mai mică implicare în ceea ce denumiţi afacerea Microsoft, niciunul, de niciun fel. Dacă cineva are întrebări, când va avea, dacă procurorii vor dori lămuriri ca orice cetăţean al acestei ţări mă voi prezenta fără probleme. Nu m-a întrebat niciun procuror nimic”, a declarat Blaga.

Vezi şi: Pinalti îşi pregăteşte denunţurile la DNA. Personaje importante vizate

Potrivit DNA, Pinalti, alături de Dorin Cocoș şi Gabriel Sandu ar fi fost beneficiarii unor şpăgi 17,5 milioane de euro în afacerea Microsoft. Aceştia au cerut bani pentru a interveni în achiziționarea dreptului de utilizare a licențelor Microsoft, din care 15,7 milioane de euro au ajuns în contul unor firme controlate de cei trei, direct sau prin intermediari. Dorin Cocoş ar fi declarat în faţa anchetatorilor că o parte din aceşti bani au ajuns la PDL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.