Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Blaga, solicitare de urgență pentru liberali: nu mai dați pe surse!

Vasile Blaga

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a afirmat, vineri, la Eforie Nord, că în perspectiva alegerilor parlamentare partidul duce principala bătălie cu PSD, dar că uneori şi liberalii îşi fac zile fripte între ei, pentru că dau pe surse o mulțime de informații din partid, unele dintre ele având darul de a naște conflict în interior.

Citește și: Reţinere de ULTIMĂ ORĂ anunţată de DNA

Citește și: Procurorii DNA l-au iertat pe unul dintre apropiaţii lui Sebastian Ghiţă: Acuzaţiile erau grave

Citește și: SURSE - Rezultatele întâlnirii decisive dintre Victor Ponta și Liviu Dragnea

Citește și: PDL-știi revin în forță. Și-au asigurat locurile de top pe liste. LISTE secrete de candidați/ SURSE

Vezi și: SURSE - Sondajul care complică marile jocuri: PNL, șanse mici să facă Guvernul

Citește și: SURSE - Întâlnire secretă între Ponta și Dragnea: obiectiv FABULOS în alegeri


''Uneori ne mai facem şi noi zile fripte unii la alţii. Pe surse. (...) Când spui lucrurile într-o asemenea şedinţă se numeşte dezbatere, nu este bârfă. Foarte mulţi dintre colegii noştri au activat acum, când se fac listele, vreo patru ani nu prea, în dezbatere publică, nu prea, în bătălia de la locale, nu prea. Foarte mulţi îşi dau unii altora la gioale pe surse, că de ce e mai bun unul decât altul şi de unde provine, din ce zonă vine unul şi vine altul. Că unii au pus talpa pe alţii. Îmi doresc să vă înţelegeţi mai bine unii cu alţii (...). Şi dacă vă veţi înţelege aşa (cum se înţelege el cu Alina Gorghiu - n.r.), să ştiţi că acest partid va câştiga'', a afirmat copreşedintele PNL. 

Vasile Blaga a menţionat că liberalii trebuie să aibă curajul să ia măsuri de dreapta, prin care să favorizeze crearea de locuri de muncă. 

''Dar trebuie, pe de altă parte, şi electoratul nostru să simtă că e bine că vine la vot şi ne votează. Trebuie să avem curaj să luăm măsurile de dreapta şi să credem cu toţii în ele. Pentru că cei care cred că schimbă macazul de la o zi la alta în ideea de a lua voturi de pe toată plaja politică se înşeală. Noi trebuie să ne adresăm oamenilor noştri, oamenilor care muncesc şi trăiesc din munca lor, trebuie să luăm toate măsurile pentru ca omul să fie egal cu statul, că doar din munca lui plăteşte statul, şi nu invers. Noi credem că va trebui să luăm acele măsuri prin care să favorizăm crearea de noi locuri de muncă. Şi înspre asta ne vom îndrepta cu mesajele noastre'', a spus copreşedintele liberal. 

Blaga a anunţat, totodată, că se pare că va conduce campania electorală pentru parlamentare. 

''Dacă săptămâna viitoare vom defini echipa de campanie electorală, câţiva de la masa asta vom face parte din ea. Aproape sigur, după câte văd că merg teoriile în partid, s-ar putea să conduc campania, nu am pierdut niciuna să ştiţi. Pentru asta vă chem la muncă pe toţi, vă rog să aveţi curaj, să vă spuneţi opiniile în birouri, în consiliile executive judeţene. (...) Şi să înţelegeţi în acelaşi timp, cu tot respectul pe care îl am faţă de organizaţiile judeţene, că listele sunt asumate de conducerea partidului în ansamblul ei şi nu o să fiu de acord niciodată să fie unul sau altul pe listă că e omul lui Gorghiu sau omul lui Blaga. Nu. Trebuie să fiţi oamenii Partidului Naţional Liberal. Şi este loc pentru toţi, că nu numai despre parlament vorbim, vorbim pe urmă şi despre ceea ce înseamnă o guvernare. O guvernare înseamnă oameni buni în toate zonele'', a afirmat copreşedintele PNL Vasile Blaga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.