Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Dâncu a schimbat tabăra: Cu cine și cum a fost filmat vicepremierul / VIDEO

www.epochtimes-romania.com
dancu ciolos

Vicepremierul Vasile Dâncu și primarul Emil Boc au jucat, vineri, popice și tenis de masă la inaugurarea unui centru sportiv în municipiul Cluj-Napoca, a cărui construire s-a realizat printr-o finanțate de 20 de milioane de lei, asigurată de Compania Națională de Investiții.

Baza, care în momentul de față este cel mai modern parc sportiv și de agrement din România, se află în cartierul clujean Gheorgheni și a fost construită pe locul unui fost cartodrom, titrează agerpres.ro

Citește și: S-a dus la COAFOR, în Constanța, și a început să se MASTURBEZE: A fost luat la bătaie de angajate / VIDEO ȘOCANT

Cei doi nu au mai tăiat tradiționala panglică, Vasile Dâncu declarând chiar că este momentul ca acest gen de inaugurări să fie depășit, dar în schimb au testat împreună câteva dintre ofertele pe care baza sportivă le pune la dispoziția clujenilor. Mai precis, cei doi și-au încercat mâna pe o minge de popice și au jucat apoi câteva mingi la o masă de ping-pong.

"Nu am vrut să tăiem panglica pentru că ar trebui să trecem de acest tip de a face administrație și politică. Aici nu este vorba despre un proiect politic, ci de unul prin care am vrut să arătăm cum ar fi normal să funcționeze legătura dintre administrația locală și cea centrală. Proiectul Primăriei Cluj-Napoca este unul excepțional, iar noi la Guvern nu putem finanța vise sau dorințe abstracte, ci proiecte foarte bune. Iar acesta este un exemplu de colaborare excepțională între Guvern și administrația locală. Mi se pare esențial ca orașele noastre să aibă baze sportive, centre de cultură, iar Cluj-Napoca este excepțional din acest punct de vedere. Cred că este o realizare cum nu se poate găsi în țară, nu știu să existe un asemenea tip de complex, cu această asociere dintre sporturi", a spus vicepremierul Vasile Dâncu.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE O femeie ÎNSĂRCINATĂ se LOVEȘTE CU CIOCANUL în abdomen ca să-și ucidă bebelușul / VIDEO

Cei doi au primit vineri și câte un card de acces în parc, primarul Emil Boc explicând că, deși accesul în bază este gratuit pentru toți clujenii, pentru rezervarea terenurilor sportive este necesară înscrierea pe site și emiterea unui card, lucru care durează doar câteva minute.

"Deschidem cea mai modernă și frumoasă bază sportivă din istoria Clujului. Acest lucru a fost posibil datorită unui parteneriat dintre primărie, Ministerul Dezvoltării Regionale și Compania Națională de Investiții (...). Dorim ca această bază să fie la îndemâna și folosința clujenilor indiferent de vârstă și resurse financiare. Pe această cale poate găsim și noi talente care, din cauza resurselor financiare, poate nu se pot afirma", a spus Emil Boc.

Citește și: Se MASTURBA în public: A fost prins de Poliția Locală

Ulterior, primarul municipiului Cluj-Napoca și vicepremierul Vasile Dâncu au făcut și un tur al bazei sportive, care cuprinde terenuri dedicate mai multor sporturi de exterior, cum ar fi fotbal, tenis, baschet, dar și o pistă de role și pentru biciclete, o zonă cu echipamente de fitness sau sisteme de cățărare pentru copii.

Baza sportivă se întinde pe o suprafață de 10 de hectare și permite practicarea a numeroase sporturi, atât pe terenuri construite în aer liber, cât și în interior.

Citește și: ÎNFIORĂTOR Cum va fi APOCALIPSA: Modurile prin care Pământul poate fi DISTRUS

Potrivit reprezentantului primăriei, Ovidiu Cîmpean, noul complex din Gheorgheni dispune, printre altele, de terenuri sportive — minifotbal, tenis de câmp, baschet, volei pe nisip, badminton, skate-park, escaladare, fitness, loc de joacă pentru copii, parc aventură, paintball, piste pentru alergare, role simple și de viteză și biciclete. De asemenea, iarna există posibilitatea amenajării unui patinoar.

Parcul are și un amfiteatru în aer liber cu o capacitate de 428 de locuri și o sală polivalentă pentru practicarea sporturilor de interior, cum sunt popice, tenis și fotbal de masă.

Citește și: Vom ingheta sub troiene!

Parcul are și spații de joacă pentru copii, precum și o pistă de biciclete, fiind construit și un club de tineret cu o sală multifuncțională cu 280 locuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.