Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Dâncu îl dă de gol pe Dacian Cioloș: Ce PLANURI COMUNE au cei doi

www.epochtimes-romania.com
dancu ciolos

Vicepremierul Vasile Dâncu a declarat, miercuri, că în acest moment, din punctul său de vedere, nu există o competiţie între el şi premierul Dacian Cioloş, adăugând că nu face parte din proiectul politic al PSD. Dâncu a precizat că DEOCAMDATĂ nu face parte și l-a dat de gol și pe Cioloș. Premierul ar urma, dacă se va ține de cuvânt, să se dedice unui proiect științific, dar nu e exclusă politica. În plus, Cioloș a prezentat platforma sa în numele guvernului, deși a lucrat singur la ea.

"Avem un parteneriat (cu Dacian Cioloş- n.r) pe care le-am pus în practică cu această guvernare, cu rezultatele pe care le-am obţinut, un parteneriat pentru dezvoltarea României. (...) Am stabilit la început că vom lucra în parteneriat pentru a asigura stabilitatea guvernului acesta, pentru a face câteva programe pe care le putem face într-un an de zile. (...) Am stabilit, de asemenea, că nu vom face politică până la finalul acestui mandat, că nu ne vom implica în bătălia politică, că nu o să candidăm până la finalul acestui mandat şi că la finalul acestui mandat vom stabili ce vom face fiecare în continuare, în funcţie de proiectele lui. În principiu, ambii avem proiecte ştiinţifice, profesionale, după această perioadă. Nu ştim ce ne va oferi viaţa. În acest moment nu există o competiţie între mine şi Dacian Cioloş, din punctul meu de vedere", a precizat Dâncu, la Realitatea Tv.

Citește și: Pornografie infantilă la un șef de la România TV: S-a filmat când făcea sex cu copile de 13 ani

El a spus că nu se plasează pe partea dreaptă, din punct de vedere ideologic, adăugând că nici nu face parte din proiectul politic al PSD, în acest moment.

"Nu aş putea să-mi falsific toată viaţa mea de intelectual. (...) Poziţia mea este de intelectual de stânga. În acest moment nu fac parte, însă, din proiectul politic al PSD, asta am vrut să spun", a arătat Dîncu.

Citește și: VIDEO Rușii fac mișto de europeni, după ce au doborât avionul din Ucraina: Au creat mobila în formă de sistem de rachetă BUK

Vicepremierul a arătat că nu a lucrat împreună cu Dacian Cioloş la platforma lansată de acesta, arătând că nu este un document de grup, ci o selecţie din proiectele cuprinse în programul de guvernare.

"Nu am lucrat împreună la această platformă. Dacian Cioloş ne-a şi explicat de ce. (...) Acolo sunt câteva probleme pe care le-am gândit cu toţii împreună. Dacian Cioloş nu-şi le-a asumat şi nu şi le asumă ca fiind originale, de o maximă originalitate. Este vorba de programul nostru guvernamental, unul pe care l-am pus în practică şi vroia să arate ceea ce continuă dincolo de terminarea Guvernului, deci proiectele care trebuie continuate. Este un fel de semnal pe care Dacian Cioloş l-a dat. Ne-a explicat, de fapt, că nu a vrut să ne implice pentru a nu fi considerată asta ca un fel de implicare politică (...), atâta timp cât domnia sa era curtat, i se făcea o invitaţie pentru a intra în politică. Pentru a nu implica întreg Guvernul, a ales ca această platformă să o prezinte din partea noastră, dar să o prezinte în nume personal. Nu am discutat împreună despre această platformă, chiar dacă cele mai multe proiecte sunt proiectele noastre comune la care am lucrat de la începutul Guvernului cu Dacian Cioloş, cu ceilalţi miniştri. Acum însă nu a fost un document de grup, ci un document asumat personal, o selecţie pe care a făcut-o domnia sa din proiectele noastre", a explicat Dâncu.

Citește și: Acesta e CEL MAI IUTE ardei din lume: I-a făcut gaură în gât

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.