Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Dâncu: Nu cred că Maior va intra în politică. Îl cunosc foarte bine

dancu vasile

Una dintre persoanele care il cunoaste indeaproape pe fostul director SRI, George Maior, sociologul clujean Vasile Dancu, este de parere ca Maior ar putea face "lucruri exceptionale in politica" dar nu-l vede pășind pe această cale.

Stiripesurse.ro: V-ați așteptat la demisia lui George Maior din fruntea SRI?

Vasile Dancu: Nu m-am așteptat. N-am niciun element, nu stiu nici care este cauzalitatea acestui gest, nu stiu care au fost imprejurarile, dar il stiu pe George Maior foarte bine, stiu ce a facut ca reforma in SRI si in cei 8 ani de activitate. Stiu ca este un om al principiilor si atunci cand probabil este incalcat un principiu, atunci nu intra in conventii si in promiscuitate, dar n-am nicio idee legat de ce s-a intamplat acum. Este un om care tine foarte mult la proiectul lui si la principiile lui. A fost foarte neasteptat acest lucru.

Il vedeti pe George Maior in functia de Premier sau de Presedinte al PSD?

Stiu un singur lucru, acela ca ar putea sa faca lucruri excptionale in domeniul politic, pornind de la pregatirea pe care o are, de la experienta pe care o are, de la viziunea politica pe care i-o cunosc, dar in acest moment nu cred ca va face politica. Nu am insa un element de suport la aceasta afirmatie, este doar la ce ma gandesc eu. Dar ar putea face o foarte buna figura politica daca si-ar dori. Nu stiu insa daca si-ar dori acest lucru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.