Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vicepremierul Vasile Dâncu recunoaște că e omul PSD în Guvern: Ce anunț face

radiocluj.ro
dragnea dancu

Vasile Dâncu a fost acuzat mereu, mai ales de PNL, că e omul PSD în guvernul Dacian Cioloș. Social-democrații nu au recunoscut niciodată, dar nici nu au avut curaj să atace Executivul condus de Cioloș în întregime, ci doar la anumite ministere. Dâncu recunoaște că a omul partidului în cabinetul Cioloș și anunță că nu are de gând, în pofida zvonurilor care-l dau fie viitorul președinte al PSD, fie viitor premier sau ministru în următorul guvern, să mai facă politică.

”Pe mine nu m-a luat prin surprindere remanierea. Discutăm întotdeauna ce face în Guvern. Premierul e suveran, nu trebuie să se consulte cu nimeni, el poate face și mișcări bruște, el decontează.

Eu nu aș dori să mai fac politică. Nu credeam că o să mai fiu vreodată să mai fiu într-un guvern, am cu totul alte proiecte. Dacă PSD va face Guvern după alegerile din toamnă, va găsi destui oameni care să facă parte din Guvern, nu unul care și-a dat demisia acum 8 ani de zile. Sunt puține șanse să se întâmple de a mai face parte dintr-un guvern, nu cred că Liviu Dragnea mi-ar propune un post. Nu voi candida la președinția PSD. ”, a spus Vasile Dâncu la B1 TV.

Citește și: DEZVĂLUIRI BOMBĂ – SIE plateste 8000 de euro pe luna un jurnalist

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.