Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Dîncu: Suntem datori să facem pentru Republica Moldova tot ce se poate

http://www.romaniatv.net/
Vasile Dîncu

Vicepremierul Vasile Dîncu a afirmat luni, în judeţul Satu Mare, că e de datoria României să sprijine Republica Moldova, pentru a se regăsi împreună într-o Uniune Europeană extinsă, menţionând totodată că nu consideră că acest lucru se face în stradă, sau în campanie electorală, informează agerpres.ro.

ULTIMA ORĂ: Modificare importantă la mega-proiectul lui Dragnea

"Cunosc asociaţiile care militează pentru unire, din Republica Moldova şi din România, în general sunt tineri studenţi care au reuşit să depăşească cumva forţa pe care o imprimă politicenii acestor proiecte. Sigur că acestea nu sunt proiecte care se înregistrează în stradă, dar câteodată, ca politiceni trebuie să ascultăm şi mesajul studenţilor. Cred că proiectul de a ne întâlni cu Republica Moldova, fie într-o Uniune Europeană extinsă, fie într-o altă conjunctură istorică, nu trebuie abandonat de politicenii români, însă este un proiect care nu se face prin declaraţii, care nu se face neapărat prin campanie electorală, ci trebuie să însemne sprijin continuu pe care noi îl acordăm Republicii Moldova pentru integrarea în Uniunea Europeană, pentru a-şi dezvolta o infrastructură şi o viaţă mai bună în această ţară", a declarat Vasile Dîncu, în urma unei întâlniri cu autorităţile din Negreşti Oaş.

Medicul Leon Dănăilă explică de ce a ales să candideze din partea PNL/ VIDEO


El a adăugat că este important ca România să sprijine Republica Moldova în orice situaţie, fie că se foloseşte sau nu ''eticheta unirii". 

"E de datoria noastră. Putem să o numim oricum, unii pot să îi zică unire, alţii pot să îi zică altfel, dar este foarte important ca noi să sprijinim Republica Moldova în orice situaţie, folosind sau nu această etichetă a unirii, dar suntem datori să facem pentru Republica Moldova tot ce se poate ca şi pentru locuitorii României", a mai spus Dîncu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.