Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Turcu, în stare gravă la spital: ar fi încercat să se SINUCIDĂ

Omul de afaceri Vasile Turcu se află în stare gravă la spital. El a fost dus la Spitalul Floreasca, în stop cardio respirator, iar la momentul transmiterii acestei știri este resuscitat de medici.

Primele informații arată că Vasile Turcu ar fi încercat să se spânzure, susțin surse din poliție. La acest moment polițiștii sunt la Vasile Turcu acasă.

Tragicul eveniment vine la doar câteva zile după ce fostul acționar de la Dinamo ar fi fost audiat la DNA.

În vârstă de 62 de ani, fostul acţionar al "câinilor" anunţase în septembrie 2016 că este tentat să revină în "Ştefan cel Mare", după ce actualul finanţator, Ionuţ Negoiţă, afirmase că este dispus să cedeze clubul şi că aşteaptă propuneri din partea altor oameni de afaceri pentru preluarea echipei.

Omul de afaceri şi-a vândut, în martie 2011, către Nicolae Badea, toate acţiunile deţinute la capitalul social al clubului de fotbal Dinamo, retrăgându-se astfel oficial din acţionariatul echipei din Ştefan cel Mare.

"Decizia retragerii din acţionariat a fost anunţată cu mai mult timp în urmă. Am finalizat împreună cu domnul Nicolae Badea toate documentele necesare. Rămân necondiţionat susţinătorul lui Dinamo şi în raporturi amicale cu toţi acţionarii clubului. Cred în viitorul sportiv al echipei şi rămân disponibil să ajut din noua postură clubul meu de suflet", spunea atunci Vasile Turcu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.