Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești bune pentru diaspora din partea lui Dragnea înainte de alegerile parlamentare

Dragnea

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri seara, într-o postare pe pagina sa de socializare, că susţine decizia Guvernului de a lua măsuri pentru ca diaspora să voteze mai uşor.

"Susţin decizia guvernului de a lua măsuri pentru ca diaspora să voteze mai uşor. Consider, nu numai că este vital ca cei plecaţi să rămână implicaţi în viaţa politică de acasă, dar să le demonstrăm că o numai o guvernare condusă le PSD le poate aduce rudelor rămase aici creşterea nivelului de trai pe care o merită. Am făcut asta între 2012-2015 şi suntem pregătiţi să o facem din nou. Pe 11 decembrie românii votează pentru o viaţă mai bună", a afirmat liderul PSD.

Citește și: Dosarul 'Colectiv' s-a amânat din nou: De ce au luat judecătorii această decizie

Ministerul Afacerilor Externe va putea propune organizarea de secţii de votare în diaspora pe lângă cele aferente misiunilor diplomatice, iar românii cu domiciliul sau reşedinţa în străinătate îşi vor putea exercita preferinţa electorală la orice secţie organizată în afara graniţelor, pe liste suplimentare, a afirmat, miercuri, la Palatul Victoria, ministrul delegat pentru relaţia cu românii de pretutindeni, Maria Ligor.

Potrivit ministrului, având în vedere că data alegerilor parlamentare a fost fixată pentru 11 decembrie, data până la care românii din diaspora se mai pot înscrie în Registrul Electoral pentru votul prin corespondenţă, aşa cum prevede legea, "devine 14 septembrie", anunță Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.