Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești de la meteorologi: Vin ploile și frigul

vijelie

Ziua de duminica ne aduce vreme in general frumoasa si usor mai calda decat ar fi normal la aceasta data. Maximele termice ajung in intervalul 20...26 de grade.

In Dobrogea si Baragan gasim atmosfera insorita, vant cel mult moderat si temperaturi peste cele de sambata. Dupa pranz termometrele vor indica pana la 25 de grade.

Citește și: Se lucrează la DEMITEREA șefei DNA, Laura Codruța Kovesi

In Moldova sudica si in nordul Munteniei asteptam vreme foarte placuta, cu mult soare si cativa nori. Si aici se vor atinge maxime de 25 de grade. Conditii meteo foarte bune se anunta si in jumatatea nordica a Moldovei. Soarele va domina ziua, iar sansele de ploaie vor fi zero. Se incalzeste si aici.

Citește și: Avertismentul Elenei Udrea pentru Klaus Iohannis / VIDEO

In nordul Transilvaniei si in Maramures cerul va fi variabil si vremea calda. Mai calda decat ar fi normal la inceput de octombrie. Vestul tarii va avea inca o zi frumoasa cu maxime ridicate si cer mai mult senin. Cativa stropi de ploaie pot sa apara, dupa lasarea noptii, pe arii restranse. In centrul Romaniei vor fi cativa nori insa ploile slabe pot sa apara, izolat, in regiunile montane. Amiaza va aduce maxime mari pentru aceasta data.

Citește și: Detalii din DIVORȚUL ANULUI în România: M-a înșelat cu o maseuză, se ducea cu femei în excursii

Sud-vestul tarii are parte de o zi foarte placuta, cu cer variavil, vant domol si maxime de peste 20 de grade. Vreme frumoasa asteptam si in sudul Romaniei. Maximele trec de cele inregistrate sambata si se vor atinge pana la 25 de grade.

Citește și: Lovitura TERIBILĂ pe care o dă un serviciu secret: Cine e vizat

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa si foarte placuta din punct de vedere termic. Vor fi 2...3 nori insa nu poate fi vorba despre ploi. Maxima va ajunge la valoarea de 24 de grade iar luni dimineata vom avea cam 11 grade. Si la munte vremea va arata bine dar pot sa apara si cateva ploi scurte, slabe. Vantul va sufla pana la moderat, pe vai si depresiuni poate sa apara ceata, temperaturile vor fluctua nesemnificativ.

Citește și: Anunț de ULTIMĂ ORĂ al lui Victor Ponta: Pentru mine și Guvern e ÎNCHEIAT

Luni vor fi cateva averse, pe arii restranse, in vest, in sud-vest si la munte, iar noaptea, izolat, si in celelalte regiuni. Marti va fi tot cald. Va ploua slab la deal si la munte, iar noaptea ploile vor fi prezente in vest, in nord si mai putin in rest. Miercuri se raceste in toata tara si va ploua cam peste tot. Noaptea, vantul va prinde putere in est, in sud-est si la munte, iar la amiaza vor fi intre 14 si 24 de grade.

Citește și: Cadou umilitor pentru Liviu Dragnea: Ce a primit liderul PSD la Suceava / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.