Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești de ultimă oră despre tânărul împușcat pe stradă la Brăilă

pistol arma

Tânărul împuşcat vineri pe o stradă din municipiul Brăila a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde fusese internat în stare critică, după ce asupra sa s-au tras mai multe gloanţe, iar trei l-au nimerit în abdomen şi antebraţ, după cum a declarat pentru AGERPRES directorul medical al spitalului, Alina Neacşu.

"În ciuda eforturilor medicilor, tânărul nu a putut fi salvat. Prezenta leziuni incompatibile cu viaţa", a declarat Alina Neacşu.

Autorul asasinatului produs în plină stradă nu a fost prins încă, iar, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan, sunt în continuare filtre de poliţie instalate la toate ieşirile din oraş.

Amintim că un bărbat de 28 de ani din Brăila a fost împuşcat vineri după-amiază, în stradă, în timp ce se afla într-o maşină.

"A fost împuşcat un brăilean în vârstă de 28 de ani pe o stradă din municipiul Brăila. Colegii mei se află la faţa locului şi efectuează cercetări sub directa coordonare a procurorului criminalist, în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt. Asupra lui s-au tras mai multe gloanţe. Victima prezintă multiple plăgi şi se află internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pentru acordare de îngrijiri medicale", declara vineri Laura Dan.

Arma cu care s-a tras asupra bărbatului este una letală, au precizat surse judiciare.

Potrivit surselor citate, victima ar face parte dintr-o grupare interlopă din Brăila, iar cel care a tras asupra lui este dintr-o grupare rivală. Suspectul, care a fugit de la faţa locului după atentat, ar fi poreclit Pechenia.

Incidentul s-a petrecut la intersecţia străzii Ardealului cu Ion Ghica, din cartierul Islaz, în spatele unei şcoli.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.