Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești PROASTE din partea meteorologilor: Cum va fi vremea în weekend, în toată țara

www.turdanews.net
vreme, nori, soare

Meteorologii anunţă că în weekend vremea va deveni în general instabilă. Săptămâna viitoare, valorile termice vor marca o creştere. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată.

PROGNOZA METEO VINERI Vremea va fi în general frumoasă si se va încălzi usor în cea mai mare parte a tării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi după-amiaza si seara, când vor fi ploi de scurtă durată si posibil descărcări electrice, local în zonele de munte si în nordul Munteniei si al Olteniei si izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab si moderat, trecător cu unele intensificări în timpul averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade pe litoral şi 27 de grade în Câmpia de Vest.

PROGNOZA METEO BUCURESTI Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade.

Citește și: Sindicatele anunţă blocaj total: GREVĂ din cauza legii salarizării unitare

PROGNOZA METEO SAMBATA Vremea va deveni în general instabilă. În estul si sudul tării, precum si în zonele de munte, înnorările se vor accentua treptat si mai ales în a doua parte a zilei şi noaptea, pe arii relativ extinse vor fi averse, descărcări electrice si intensificări ale vântului, posibil cu aspect de vijelie. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene îsi vor face aparitia, la nivel local, îndeosebi în cursul după-amiezii. Izolat se va semnala grindină, iar cantitătile de apă vor depăsi 20...25 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 18 şi 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice si sud-vestice.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va deveni în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în a doua parte a zilei şi noaptea, când vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA Vremea se va mentine în general instabilă si se va răci. Cerul va avea înnorări temporar accentuate si vor fi averse, însoţite si de descărcări electrice, în sudul si estul tării si în zonele de deal si de munte si pe arii mai restrânse în celelalte regiuni. Izolat vor fi căderi de grindină si cantităti de apă mai însemnate. Pe crestele montane, în general la peste 1900 m, trecător vor fi posibile precipitatii mixte. În cursul zilei, temporar, vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a teritoriului, iar noaptea va slăbi din intensitate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 grade pe litoral si 24 de grade în Câmpia de Vest.

Citește și: Atenție! Sunt vizați toți românii cu telefoane mobile! Ce se modifică la 15 iunie

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se va mentine în general instabilă si se va răci. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi, cu precădere după-amiaza, vor fi averse, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va avea unele intensificări în cursul zilei, dar noaptea va slăbi din intensitate. Temperatura maximă va fi de 19...20 de grade.

PROGNOZA METEO TENDINTA LUNI - În cea mai mare parte a tării vremea va fi răcoroasă si în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate si, cu precădere în cursul zilei, local vor fi averse, însoțite de descărcări electrice si de intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor mai fi posibile căderi de grindină si cantităti de apă mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 24 de grade.

PROGNOZA METEO MARTI, MIERCURI si JOI - Valorile termice vor marca o crestere. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată, la începutul intervalului în regiunile sudice, sud-estice si în zonele de munte, iar la sfârsitul intervalului în cele vestice, nordice si centrale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.