Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vedetă Antena 1, 'la munca de jos': Unde îşi ispăşeşte pedeapsa Cheloo de la 'Paraziţii'

youtube.com
cheloo

Celebrul Cheloo de la Paraziţii a primit zilele trecute doi ani de închisoare cu suspendare şi 100 de zile de muncă în folosul comunităţii. Decizia judecătorilor e definitivă, iar vedeta Antenei 1 a început să-şi ispăşească pedeapsa +e care a primit-o pentru trafic de cannabis.

Citește și: Asta trebuie să faci dacă vrei să trăiești mult: Regulile de respectat

Anuntul a fost facut chiar de raperul Catalin Stefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, pe pagina sa de Facebook. "Azi am tuns aproape 1/3 hectare de iarba si a durat vreo 8 ore de munca in folosul asociatiei de locatari (acasa). Daca in tara asta avem dreptul sa facem cancer de la tutun si ciroza de la alcool, ia sa vedem cati vor sa incepem demersurile pentru legalizarea cannabisului. Spor la laic-dizlaic", a scris Cheloo pe reteaua de socializare.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Primele fotografii cu Denisa Manelista

Primarul comunei prahovene Adunati, unde Cheloo trebuie sa presteze 100 de zile de munca in folosul comunitatii, a spus ca artistul este al 4-lea condamnat trimis sa munceasca pentru comunitate la Adunati. Astfel, ceilalti dinaintea lui au fost pusi sa sape, sa taie lemne sau sa faca curat in comuna. Edilul Octavian Negotei spune că n-a luat deocamdată o decizie în ceea ce priveşte noul loc de muncă al artistului, dar că, în mod normal, persoanele care s-au aflat în aceeaşi situaţie cu solistul trupei Paraziţii au muncit ca salahori, fie la curăţenie, fie la săpat şanţuri, conform observator.tv.

Citeşte şi: Klaus Iohannis spune că analizează Legea RCA

Luiza Ungureanu, directorul Şcolii Gimnaziale "Radu şi Severa Novian" din comuna Adunaţi, localitate în care Cheloo are adresa de domiciliu scrisă din buletin, a declarat că nu ar vrea ca acesta să-i strice munca. "Nu am apucat să mă obişnuiesc cu ideea. Noi avem mulţi copii aici şi sunt foarte educaţi. Nu ştiu foarte bine ce ar putea să facă aici, în şcoală. Să-mi ude buretele? Eu sunt foarte drastică! Dacă nu există altă soluţie, pentru început voi avea pretenţia de la el să aibă în primul rând un vocabular civilizat pentru că intră într-o instituţie de învăţământ. N-aş vrea să se distrugă ceea ce am construit eu în ani de zile", a declarat femeia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.