Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vedetă din România, pe mâna poliției din SUA: A fost acuzată că furat o maşină

twitter.com
politie sua

Veste bombă despre cântăreţul Alex Velea. În timpul turneului său în Statele Unite, artistul a fost acuzat că a furat o maşină. Autoturismul a fost dat în urmărire, iar Velea a ajuns pe mâna poliţiei.

La trei săptămâni de la întoarcerea lui Alex Velea din primul său turneu în Statele Unite ies la iveală detalii incredibile. Deşi solistul s-a grăbit să-şi exprime dezamăgirea în legătură cu organizarea încercând să acopere totul, unul dintre organizatori a făcut dezvăluiri şocante: Velea a fost dat pe mâna poliţiei şi la un pas să fie arestat pentru furt.

SONDAJ Cea mai probabilă majoritate parlamentară. 5 partide se zbat în marja de eroare a pragului

"Am apelat la poliţie deoarece au fugit din parcare cu van-ul organizatorului şi la hotel nu voiau să-i dea acestuia cheile maşinii. Poliţia i-a luat la întrebări, au cerut cheile, este incredibil ce s-a întâmplat", a mărturisit Ion Belu, unul dintre organizatorii evenimentului din Cleveland.

Contactat de Libertatea, agentul lui Velea nu a infirmat întâmplarea.

"Conflictul nu a avut legătură cu numărul de fani prezenţi, ci a fost o neînţelegere legată de bani. Lucrurile au degenerat şi am luat maşina pentru că ne-am temut că organizatorul va refuza să ne ducă la aeroport a doua zi. Acuzaţia de furt a fost exagerată. Aveam un drum de 6 ore până la aeroport şi nu puteam risca să pierdem avionul", susţine Mădălin Moşoiu.

Maşina furată de Velea a fost dată în urmărire, însă pentru că proprietarul şi organizatorul turneului nu a vrut să depună plângere, artistul nu a mai fost cercetat de poliţiştii americani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.